Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 16-22 ianuarie 2017 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 16-22 ianuarie 2017

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 16-22 ianuarie 2017
horoscopul lunii decembrie

Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana 16-22 ianaurie, potrivit AstroCafe.ro

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Pentru tine, aceasta saptamana incepe cu intentii de crestere a eficientei la locul de munca si poate de echilibrare in anumite domenii de viata. E o saptamana de detasare si eliminare a ceea ce nu-ti e benefic si chiar toxic. E momentul sa meditezi la drumul tau, la ceea ce vrei sa faci, la relatiile pe care vrei sa le pastrezi si sa le dezvolti. Asta avand in vedere ca relatiile sunt in continuare in transformare si revizuire, iar asta e posibil sa te ajute, in mod destul de abrupt, sa intelegi ce nu-ti mai este de folos.

Ai nevoie de liniste, e important sa-ti creezi o lume a ta sau niste preocupari care te relaxeaza si centreaza. Totusi, in plan partenerial si in ce priveste asocierile si colaborarile, poti avea parte de surprize frumoase si de deschiderea unor usi, mai usor decat pana acum.

Taur

Zodia Taur

Ai de eliminat din viata ta ceea ce nu-ti face bine. Sub linistea aparenta, se ascunde un mare zbucium si tumult emotional, ca si cum oricat de bine ar sta lucrurile in jurul si in viata ta, nu-ti poti gasi locul si linistea. E important sa incepi un program de detoxifiere, in ce priveste alimentatia si/sau sub aspect emotional. E posibil, de exemplu, sa analizezi foarte atent relatiile tale de prietenie si amicitie, pentru a depista anumite scurgeri de energie, si sa iei masuri. Unii oameni e posibil sa fie indepartati.

Ai nevoie de mai multa disciplina si coerenta, pe toate planurile. Si ai nevoie, mai ales, de o traiectorie bine stabilita. In alta ordine de idei, in data de 19 ianuarie, zona carierei se energizeaza si poate sa inceapa o perioada cu mai multe oprtunitati si ocazii de afirmare profesionala.

Gemeni

Zodia Gemeni

E posibil sa ai tot mai mult senzatia de sufocare, ca si cum e prea mult, prea greu si mai ales… prea multe directii in care investesti energie si atentie. Asa ca a venit momentul sa faci o selectie. Nu mai e sanatos pentru tine sa pastrezi totul, va trebui sa faci o evaluare si o triere, atat a activitatilor profesionale cat si a initiativelor, proiectelor dar si oamenilor carora le acorzi timp si bucati din viata. Pe de alta parte, din 19 ianuarie, odata cu intrarea Soarelui in Varsator, se ivesc posibilitati si chiar drumuri noi pentru tine, poti visa la un viitor nou si poti chiar sa iei in calcul invatarea a ceva care te inspira si te fascineaza.

Segmentul financiar este prioritar, aici e nevoie sa capeti mai multa claritate, sa-ti pui ordine in privinta cheltuielilor versus venituri si sa-ti faci, eventual, o strategie viabila de administrare a resurselor.

Rac

Zodia Rac

Se mentine preocuparea prioritara pentru relatiile importante din viata Racilor. Au loc discutii, Racii se intorc la unele relatii care au fost puse pe „hold”, se aseaza la masa tratativelor, se uita dupa posibilitati viabile de parteneriat si colaborare. Au acum nevoie sa se debaraseze de un comportament care nu le-a facut bine sau care i-a adus pe linie moarta. Intuiesc foarte bine acum care sunt acele aspecte care trebuie imbunatatite la ei, inclusiv in gandire.

Sunt destul de transanti, ii anunta pe ceilalti doar concluziile la care au ajuns in urma unui proces indelung de gandire si analiza. Si chiar daca se simt inca infranati, povara de pe umerii lor pare ca se usureaza, iar lucrurile incep sa se lege mai usor, atat la serviciu, cat si cu sanatatea si echilibrul lor in general. Financiar, capata mai multa energie si entuziasm. Li se deschid niste usi si li se fac favoruri incepand cu aceasta saptamana.

Leu

Zodia Leu

Saptamana incepe cu focus pe bani. Probabil ai calcule si strategii de facut, mai ales daca ai un acut sentiment ca ai cam pierdut controlul in materie de intrari si iesiri sau ti-ai facut iluzii pe baza unor promisiuni care nu au fost respectate in totalitate. In concluzie, ai nevoie sa pui ordine in acest sector de viata si sa modelezi totul in sens favorabil. Din 19 februarie, Soarele in Varsator lumineaza segmentul parteneriatelor si a expunerii sociale, asa ca sunt premize bune pentru succes, recunoastere publica si propuneri avantajoase.

Capeti mai multa seninatate si relaxare cu privire la reusita unor proiecte, mai ales a unora care abia acum incep. La serviciu, au loc discutii clarificatoare si revelatoare. Iei situatia in maini si ai de gand sa schimbi si sa transformi ceea ce nu functioneaza sau nu mai e adecvat pentru acum.

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 16/01/2017