Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 03 - 09 aprilie 2017 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 03 – 09 aprilie 2017

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 03 – 09 aprilie 2017
sfatulparintilor.ro - horoscop - stockfreeimages_com

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 03 – 09 aprilie, potrivit AstroCafe.ro.

 

astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

O saptamana care incepe sub auspicii pozitive, cu o incarcatura emotionala suportabila, dar care iti pregateste surprize in ceea ce priveste cheltuielile si nevoia de siguranta. Tentatiile sunt mari, iar verva si puterea de care dai dovada te pot conduce pe un drum gresit fara sa iti dai seama. Exista si sansa de a pune bani de-o parte, insa conditia este aceea de a-ti fi platit la timp, pana acum, datoriile. Incearca sa nu iti schimbi felul in care vezi lucrurile doar pentru ca: „asa este la moda”.

Taur

Zodia Taur

Nu prea stii ce sa faci, incotro sa te indrepti si – mai ales – ce anume sa alegi. In aceasta saptamana, tentatia este aceea de a te refugia in tiparele ponosite, dezvoltate in trecutul indepartat. Nevoia de siguranta si de securitate (nu doar) materiala te poate indrepta catre cai gresite, indepartandu-te pe tine de cei cu care mergi pe acelasi drum si pe cei cu care colaborezi, de scopurile comune. Nu este un moment propice implementarii unor planuri noi.

Gemeni

Zodia Gemeni

Rutina zilnica stricta si bine pusa la punct, respectata, te poate ajuta sa depasesti fara chin eventuale probleme de sanatate. Sau problemele intervenite din neant, cele catalogate a avea „autor necunoscut”. Toti ochii sunt pe tine, acum, asa ca, atunci cand nu stii ce ai de facut, lasa-te inspirat de Gratia Divina. In definitiv, poate ca toate se intampla tocmai pentru ca tu sa iti demonstrezi credinta neconditionata. Nu uita, orice forma de frica este nesanatoasa pentru om.

Rac

Zodia Rac

Saptamana incepe cu Luna in semnul tau zodiacal, prin urmare, e momentul sa te axezi pe nevoile tale, sa vezi ce prioritati ai si sa iti pui la punct planul de atac pentru proiectele tale. Ai parte de protectie Divina, deci s-ar putea ca eventualele situatii neplacute sa fie anihilate la timp. Vizate sunt relatiile cu anturajul, aici sunt multe carti de jucat si multe proiecte de pus pe roate. Nu trebuie decat sa fii selectiv si vigilent, astfel incat sa stii sa-ti urmaresti eficient interesele.

Leu

Zodia Leu

Incetul cu incetul te ridici, iesi din zona de umbra in care nici nu stii cum ai ajuns. Ideal ar fi sa nu lasi in urma situatii problematice nerezolvate, iar in ceea ce priveste familia, sa fi anihilat deja legaturile nocive, cele cu trecutul. Probabil ca evadarea in cotidian nu este cea mai fericita solutie acum, insa te poti folosi de felul in care esti perceput in societate pentru a te putea detasa de probleme si gasi o solutie sustenabila. Bazeaza-te pe ceea ce simti, im detrimentul sfaturilor celor din jur.

 

astrocafe

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 03/04/2017