Shop
Ultimele 100 de articole

HOROSCOP URANIA 5 – 11 august. Tergiversari, sentimente intense, dezamagiri. Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile

05 august 2017, , Vizualizări: 12,220
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horoscope-96309_1920

Iata cum influenteaza Luna Plina in Varsator toate zodiile. Previziuni astrologice complete pentru perioada 5 – 11 august 2017, de la Urania.

 

 

Berbec

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, aspecte dificile legate de exercitarea meseriei sau a functiei din cauza unor colegi sau parteneri, aspect care se va relua dupa 11 august pentru 2 – 3 zile. Complicatii juridice sau domestice in functie de contextul de viata al fiecaruia. Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, surprize de la cunoscuti, intalniri neasteptate, sentimente ciudate provocate de felul de a se purta sau de a vorbi al prietenilor. In seara zilei de 7 august, se va produce faza de Luna Plina in Varsator, care va angaja in mod direct si casa a V-a a sentimentelor, patronand evenimente care ii vor lua pe Berbeci pe nepregatite. Cei tineri pot fi „luati pe sus” de valul unei aventuri, al unei conjuncturi neobisnuite care sa-i faca sa traiasca intens sentimentele fata de o persoana sau de incantare, generata de un spectacol, de bucuriile firesti ale vietii de fiecare zi – mancare, dans, muzica, petreceri. Berbecii vor avea posibilitatea sa se remarce in plan artistic sau sa realizeze performante sportive. Posibile momente-cheie in existenta unora care privesc dimensiunea majora a destinului lor. Intre 9 si 11 august dimineata, unele persoane se vor confrunta la locul de munca cu dificultati de adaptare, pe fondul modificarilor administrative curente, de program sau de responsabilitati. Indoieli cu privire la o stare organica a carei explicatie nu este evidenta, de unde si rezerva acelor persoane de a urma un tratament sau de a face investigatiile recomandate. Mai precis, in ciuda simptomelor, nativii se vor autolinisti spunandu-si ca „nu au nimic”. Din 11 august, dupa ora 08:27′, Luna va tranzita zodia Berbecului si le va da nativilor energie, implicare, uneori exagerata: in fleacuri, de exemplu. Acest tranzit va activa conflictele sau ostilitatile cu persoanele cu care se afla in litigiu, colorand confruntarile cu acestia cu o nuanta patimasa.

 

 

 

Taur

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, dialoguri in contradictoriu cu fratii, vecinii sau cunoscutii ocazionali; rezultat multumitor obtinut cu greutate in cadrul verificariipregatirii profesionale. Deplasarile vor sta sub semnul oboselii, a lipsei de chef, a disconfortului ori a piedicilor. Comunicarea, in ipostaza corespondentei oficiale cu institutii si persoane aflate la distanta, poate fi intrerupta, amanata sau blocata. Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, se pot declansa mecanisme rigide, cu potential conflictual, privitoare la meserie, functie, autoritate in domeniu; neincredere sau dezacord cu sefii sau aliatii care nu se vor sfii sa formuleze observatii critice. In seara zilei de 7 august, se va produce faza de Luna Plina in Varsator care va genera confruntari de opinie drastice. Taurii pot face obiectul unor conflicte desfasurate intr-un cadru oficial sau public (mass-media) sau al unor presiuni exercitate asupra lor (acuzatii, somatii, demiteri). Posibil moment de incheiere a unei activitati. In cazuri particulare, acestea pot fi provocate de o stare de lucruri penibile in familia lor care li se impuna direct sau care arunca un val de neincredere asupra probitatii lor morale. Intre 9 si 11 august dimineata, cei tineri vor fi nevoiti sa mediteze cu luciditate asupra felului in care evolueaza o relatie sentimentala. In mintea si in sufletul lor va domni incertitudinea, confuzia sau cunoasterea partiala a adevarului, drept pentru care, luarea unei decizii va fi dificila. Parintii vor analiza erorile facute in educarea copiilor pe fondul evenimentelor care ii dezamagesc si care se vor dovedi a fi rezultatul slabiciunii lor pedagogice. Posibile speculatii financiare operate pe sume mici. Din 11 august, dupa ora 08:27′, perioada stresanta pentru organism, marcata de enervari disproportionate fata de motiv, insomnii, ingrijorari, irascibilitate.

 

 

 

Gemeni

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, nativii vor constientiza problemele financiare curente precum si eventualele lor consecinte cu luciditate si cu responsabilitate. Atitudinea lor fata de bani, cheltuieli, incasari se va schimba in functie de situatia particulara a fiecaruia. Tergiversari si piedici in calea unei normalizari financiare. Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, posibil moment de orgoliu personal (nota generala este aceea de „a-si face curaj”) in vederea abordarii unei noi directii profesionale, care nu exclude acceptarea si implicarea in noi forme de studiu si perfectionare. Efectul Lunii Pline in Varsator, care va opera, pe 7 august, pe axa caselor III-IX, asociat cu impactul eclipsei partiale de Luna care se va produce cu acest prilej, va accentua dorinta de succes, de victorie personala dar si de individualism. Gemenii se vor lepada de vechile atasamente (idei politice, convingeri, simpatii, mize personale de viata publica) si isi vor asuma altele noi, nascute din nevoia fireasca de a se adapta la prezent si de a trai in concordanta cu firea, structura si constiinta sau varsta lor. Intre 9 si 11 august dimineata, nativii vor lua in calcul argumentele ce privesc interesele de familie si prioritatile din viata lor (stadiul unor colaborari, ipoteza desprinderii de asociatii care le complica existenta, reglementarea unor conflicte). Lupta pentru infrangerea opozitiei unor persoane sau institutii fata de un parteneriat (contract?!). Din 11 august, dupa ora 08:27′, este posibil sa apara divergente intre Gemeni si prietenii lor; unele pot tine de aspecte marunte, trecatoare, altele pot scoate la iveala sentimente, trairi, intentii si atitudini nemarturisite, care ii vor pune pe nativi pe ganduri; ei vor cantari atent ipoteza revizuirii relatiilor cu acestia prin ruperea definitiva a dialogului sau doar printr-o „racire” diplomatica.

 

 

 

 Rac

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, pentru ca se vor confrunta cu discutii inutile sau chiar sicane venite din partea sotului/sotiei, colaboratorilor sau ai reprezentantilor unor institutii care actioneaza subiectiv, fara temei legal pentru demersurile lor. nativii vor avea impresia ca „toate le merg pe dos”. Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, ipostaze cu consecinte financiare imprevizibile, provocate, uneori, de gesturile hazardate, necugetate ale nativilor insisi. Evolutie ciudata a relatiei munca/bani pe fondul influentei pe care o va exercita, asupra axei celor doua case ale banilor si avantajelor materiale, Luna Plina in Varsator, din seara zilei de 7 august, dublata si consolidata in efectele ei, de o eclipsa partiala de Luna care, cel putin in Romania, gaseste un teren prielnic de concretizare prin recentele masuri legislative privitoare la salarii si pensii. Teoretic, ar trebui sa se inregistreze o schimbare brusca, in regimul banilor ce li se cuvin pentru activitatea prestata in indiferent ce conditii contractuale. Pentru unii, s-ar putea pune problema iesirii la pensie, fortata de imprejurari. In mod normal, aceste schimbari privesc pe toata lumea, indiferent de zodie, dar, cei nascuti in Rac, par a fi cu deosebire influentati de acest context astral, pana in ianuarie/februarie 2018. Intre 9 si 11 august dimineata, nativii se vor confrunta cu predispozitii astrale diferite: nostalgie, evazionism afectiv, dorinta de cufundare in preocupari placute, care sa-i rupa de contingent si nevoia de a fi prezenti, activi si de a lua decizii clare, pragmatice in activitatea curenta, ambele tendinte conditionandu-se, negativ. Din 11 august, dupa ora 08:27′, premize personale, familiale, parteneriale si oficiale, sociale, publice sau profesionale care se blocheaza reciproc, la nivelul trairilor interioare si al capacitatii de actiune concreta.

 

 

 

Citeste continuarea pe LIBERTATEA.RO.

 

 

 

 

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu