Horoscop special: Acestea sunt zodiile care încheie săptămâna pe val. Te numeri printre ele? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Acestea sunt zodiile care încheie săptămâna pe val. Te numeri printre ele?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop special: Acestea sunt zodiile care încheie săptămâna pe val. Te numeri printre ele?
zodiile care încheie săptămâna pe val
Credit foto: Depositphotos.com

Visează mare! Energia acestei săptămâni a fost perfectă pentru a da aripi imaginației tale și a lăsa să se manifeste dorințele inimii tale. Desigur, zodiile de mai jos au beneficiat cel mai mult de această energie în această săptămână.

3. Scorpion

Dragă Scorpion, simți-te liber. Eforturile tale nu vor fi irosite. Universul este de partea ta chiar acum și deschide calea spre o rezoluție (sau concluzie) frumoasă. Tot ce trebuie să faci este să continui să iti faci partea și să muncesti din greu în timp ce lasi spațiu pentru ca destinul să-și exercite magia de manifestare asupra voastră. Marte în Balanță și Nodul Nord din Berbec sunt de partea ta. Cei mai ciudați oameni și circumstanțe îți vor înfrunta calea în acest moment, arătându-ți cât de frumos este diversitatea și necesară pentru creștere și transformare. Dacă te simți chemat, fa o meditație de vizualizare în timp ce ții o piatră de palmier de cuarț transparent. Asigura-te că nu intri cu nicio așteptare, astfel încât magia să se poată desfășura cu adevărat așa cum este menită pentru tine.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 30/09/2023