Horoscop saptamanal Astrocafe pentru 18 - 24 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop saptamanal Astrocafe pentru 18 – 24 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop saptamanal Astrocafe pentru 18 – 24 decembrie. Previziuni pentru toate zodiile
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horizontal-2691106_1920

Iata horoscopul saptamanal AstroCafe.ro, previziuni pentru saptamana 18 – 24 decembrie.

 

 

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

Foarte interesante sunt relațiile cu străinătatea în aceste zile. Este rost de călătorii îndepărtate, de discuții cu persoane străine sau de planuri în acest sens. Se deschide o etapă deosebită vizavi de relațiile cu străinătatea, evidențiindu-se totodată și o dorință de rafinare sufletească. Îți este favorizată participarea la cursuri, seminarii, conferințe și activitățile culturale. Mentalul este destul de răscolit, astfel că îți poate fi dificil să menții o conversație importantă sau să iei decizii de anvergură. Rezumă-te la strictul necesar și relaxează-te! Reuniuni profesionale, discuții cu șefi.

Taur

Zodia Taur

Se deschide un nou capitol financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece sunt șanse de a se încurca lucrurile destul de mult. Pe de o parte apar câștiguri suplimentare, dar pe de altă parte tinzi să investești în diverse. Ar fi bine să lași deciziile ce privesc cheltuielile pentru săptămânile următoare, când se limpezesc gândurile și comunicarea se poate desfășura armonios. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este posibil să fii nevoit să reiei unele secvențe de învățare sau de evaluare necesare în plan profesional. Sarcini de lucru oferite de către șefi și dezbateri colegiale furtunoase.

Gemeni

Zodia Gemeni

Relațiile parteneriale se reconfigurează, deschizându-se un nou capitol. Sunt ultimele frământări în relația cu partenerul de viață sau în relația cu cei de afaceri. Acordă atenție sporită acestor relații și operează acele schimbări de care ai nevoie pentru bunăstarea ta viitoare. Financiar, sunt posibile cheltuieli comune cu alții, separări de bunuri patrimoniale, discuții legate de moșteniri și partaje specifice unui divorț. Prudență, răbdare, toleranță! Evită implicarea în datorii, credite sau în a te oferi să plăteștu tu pentru alții. Activitățile culturale îți vor bucura sufletul în a doua parte a săpătmânii. Participă activ la ele și lasă-te purtat de feeria lor.

Rac

Zodia Rac

Se deschide o nouă etapă profesională a locul de muncă. Se vor revizui anumite sarcini de muncă, vei primi altele de mare anvergură, iar eforturile tale vor fi răsplătite din plin. Implică-te cu încredere în tot ce se ivește, pentru că te vei descurca excelent. Relațiile parteneriale sunt umbrite și se conturează încet, sigur și discret schimbări de anvergură. Observă și reține ceea ce se discută și ceea ce se petrece între tine și partenerul de viață, colaboratori, parteneri de afaceri. Sunt adieri subtile privitoare la ceea ce va urma. Cheltuieli comune cu alții pe facturi, servicii de care beneficiați împreună, planuri financiare importante.

Leu

Zodia Leu

Ești foarte creativ în această săpătmână și dornic de a-ți schimba planurile de viață, mai ales cele care privesc segmentul sentimental. Sunt ultimele retușuri în ceea ce privește relația cu persoana iubită și relația cu copiii. Stabilește clar ce anume vrei în contiuare să se petreacă în viața ta amoroasă și ai încredere că așa va fi. Decii, fii foarte atent ce îți dorești! La serviciu se deschide o nouă etapă, care anunță sarcini de lucru interesante, de mare anvergură. Totuși, climatul profesional este tensionat și umbrit, astfel că este bine să-ți dozezi eforturile și să te implici numai în ceea ce simți tu că îți este de folos și îți bucură sufletul. Îngrijește-ți sănătatea!

 

 

astrocafe

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 18/12/2017