Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop săptămânal Oana Hanganu 30 octombrie – 5 noiembrie 2017. O perioadă excelentă pentru 5 zodii! Află dacă și zodia ta se numără printre ele!

27 octombrie 2017, , Vizualizări: ...
horoscop-saptamanal-oana-hanganu-30-octombrie-5-noiembrie-2017

Horoscop săptămânal Oana Hanganu pentru 30 octombrie – 5 noiembrie 2017. Luna Plină și Mercur în Săgetător favorizează 5 zodii. Află dacă și zodia ta se numără printre ele! Citește previziunile complete.

 

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu

Berbecii au noroc la bani, dar în cuplu trebuie să renunțe la orgoliu și la dorința de a deține controlul…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

Taurii sunt vedetele săptămânii. Luna Plină în zodia lor le sporește forța interioară și farmecul personal…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Gemenii pot avea probleme în cuplu din cauza trecutului. În carieră, își doresc o schimbare majoră…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Racii  renunță la prietenii care vor să profite de bunătatea lor sau care influențează în mod negativ relația de cuplu…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Leii pun accent pe carieră. Dacă încep o afacere, sunt ajutați de familie. În amor, fac declarații și cuceriri…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Fecioarele visează la iubirea ideală, dar problemele financiare sau și chestiunile casnice distrug romantismul și armonia…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Balanțele primesc o ofertă de muncă avantajoasă, dar aceasta rămâne, deocamdată, la nivel de discuții și negocieri…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Scorpionii  își analizează relațiile și se retrag din cele în care nu sunt fericiți. Mulți dintre ei au parte de o nouă iubire…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Săgetătorii vor avea o agendă încărcată și vor trebui să se „împartă” între obligațiile de familie și cele profesionale…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Capricornii au nevoie de ajutorul colegilor pentru a nu acumula restanțe la serviciu. În iubire, le merge din plin…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Vărsătorii trebuie să fie discreți la serviciu și să nu vorbească prea mult despre planurile sau activitatea lor…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Peștii trebuie să aibă pretenții realiste dacă negociază un contract de muncă. Financiar, au parte de surprize plăcute…Citește aici horoscopul complet pentru această zodie!

 

 

Citeste continuarea pe HUFF.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu