Horoscop pentru saptamana 30 ianuarie - 5 februarie 2017 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop pentru saptamana 30 ianuarie – 5 februarie 2017

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop pentru saptamana 30 ianuarie – 5 februarie 2017

Iata ce va rezerva astrele in saptamana 30 ianuarie – 5 februarie 2017, potrivit Astrocafe.ro.

astrocafe

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Berbec

Zodia Berbec

Săptămâna debutează cu stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent și ocupă-te numai de activități ușoare. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să te îngrijești corespunzător. Miercuri și joi te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Exuberanța manifestată haotic îți poate crea neplăceri pe termen lung. Controlează-ți reacțiile, dozează-ți eforturile și stabilește un plan de acțiune pe care să-l urmărești îndeaproape. Perioada pe care o traversăm este foarte dinamică, putându-se declanșa conflicte neobișnuite. A doua parte a săptămânii îți aduce în atenție segmentul financiar. Este rost să primești bani, bunuri cadouri sau informații prețioase necesare la locul de muncă.

Taur

Zodia Taur

Ar fi bine să asculți sfaturile prietenilor și a persoanelor din segmentul profesional care îți susțin proiectele socio-profesionale și-ți apreciază eforturile. Ești bine văzut în mediul în care lucrezi, iar mulți vor să profite de poziția ta socială, dar și de cunoștințele dobândite până acum. Însă, din când în când ai nevoie și de opinii separate, pentru a întregi tabloul de ansamblul al relațiilor și situațiilor în care te afli. Filtrează orice informație primită în această săptămână și acționează în consecință. În primele zile ale lunii Februarie, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și sistemului renal, de aceea fii foarte prudent. Ai nevoie de odihnă, dozarea eforturilor și oameni de încredere în preajma ta.

Gemeni

Zodia Gemeni

Ești foarte solicitat în planul profesional, mai ales de către șefi sau autorități ale diverselor instituții oficiale. Se întezăresc activități deosebite, iar în această săptămână se pun bazele viitoarelor colaborări pe termen lung. Este posibil să-ți displacă propunerile colegilor vizavi de implicarea ta, însă ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem și al celor din jur. Debutul lunii Februarie îți aduce în preajmă prieteni și persoane deosebite ce te pot spriini la locul de muncă. Se recoandă prudență, pentru că este posibil să se declanșeze conflicte serioase pe termen lung. Vorbșete strict, la obiect și evită provocările celorlalți. Spre finalul săptămânii, retrage-te în liniștea și confortul casei.

Rac

Zodia Rac

Este o săptămână în care vei avea multe și mărunte de făcut în plan profesional. Indiferent de situația în care te afli, spre finele acestei perioade vei constata că ți-ai schimbat ceva din filozofia de viață și probabil și din stilul de viață. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, deosebite, dar și cu persoane străine alături de care vei dezvolta, undeva, cândva relații de bună calitate. Totuși, fii rezervat în aprecieri și filtrează informațiile primite. Planuri de călătorie, de studii, de participare la activități culturale de anvergură. Începutul lunii Februarie îți aduce în atenție relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile discuții aprinse și apariția unor animozități pe termen lung.

Leu

Zodia Leu

Prima parte a săptămânii evidențiază aspectele financiare comune cu alții, achitarea facturilor sau discuțiile cu instituțiile financiare. Sunt posibile rezolvări, dialoguri fructuoase, însă nu slăbi vigilența și verifică atent fiecare document sau fiecare sursă de informații. Începutul lunii Februarie te va duce cu gândul spre zări îndepărtate, astfel că este favoranil să creionezi planuri de călătorii și de studii de anvergură. Sclipirile geniale pe care le dovedești în această săptămână îți vor remodela filozofia de viață, dar vor fi utile și altora. Ar fi bine să notezi într-un jurnal personal ideile care îți vin în minte, oricât ar părea de năstrușnice sau irealizabile. Se vor materializa la momentul potrivit.

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 30/01/2017