Horoscop chinezesc. Aceste 5 semne ale ZODIACULUI CHINEZESC vor avea NOROC înainte de finalul săptămânii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop chinezesc. Aceste 5 semne ale ZODIACULUI CHINEZESC vor avea NOROC înainte de finalul săptămânii

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop chinezesc. Aceste 5 semne ale ZODIACULUI CHINEZESC vor avea NOROC înainte de finalul săptămânii
5 semne ale ZODIACULUI CHINEZESC vor avea NOROC
Credit foto: Imagine de Peggy und Marco Lachmann-Anke de la Pixabay

Energia din această săptămână este aici pentru a ne aminti că norocul poate aduce multe lucruri frumoase în viața noastră. Nu trebuie să ne bazăm doar pe el pentru a schimba lucrurile în bine. Munca grea și inteligentă ne vor ajuta adesea să profităm de norocul nostru și să ne înălțăm chiar mai sus. Norocul te va găsi întotdeauna atunci când mergi pe calea potrivită pentru tine. Deși săptămâna este benefică pentru toate zodiile, cele de mai jos sunt favorizate mai mult. Verifică dacă te numeri printre ele.

Cocoș: Noroc emoțional

Cocoș, norocul tău în această săptămână este legat de starea ta emoțională. Nu-ți fă griji! Nu trebuie să fii pozitiv fără discernământ și fericit fără rost pe tot parcursul săptămânii pentru a te bucura de acest noroc. În schimb, orice îți dorești sau orice dorescute într-o stare crescută de emoții își va găsi drumul către tine sau va fi îndeplinit. Așa că încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și calm în cea mai mare parte… ca să nu faci o dorință în furie pe care să o regreți ulterior.

Poți să interacționezi cu acest noroc prin meditație de vizualizare, unde te concentrezi conștient pe sentimentele mai pozitive și îți îndrepți atenția către lucrurile pe care le dorești cu adevărat. Va fi o situație câștigătoare pe toate planurile în felul acesta. Poți, de asemenea, să porți un cristal de calcit albastru pentru a te ajuta să-ți amintești dorințele adevărate.

Horoscop special: 9 decembrie 2023 este CEA MAI ROMANTICĂ zi din lună? EFECTE puternice pentru TOATE zodiile!

Musaca de cartofi: Cele mai bune retete de musaca pentru familia ta

Horoscop special: NOROCUL în DRAGOSTE le surâde acestor TREI ZODII. Iubăreața Venus le dă undă verde în amor!

Iepure: Noroc de neoprit

Iepure, norocul tău este atât de puternic încât nimic și nimeni nu va putea sta în cale! Există o condiție. Trebuie să-ți faci o părere înainte ca această forță cosmică să acționeze ca un berbec pentru a doborî obstacolele și scepticii care încearcă să-ți stea în cale. Profită de aceasta rapid, totuși, pentru că nu există nicio garanție că această avere va rămâne pentru încă o săptămână.

Un exercițiu simplu de respirație sau o meditație calmantă te pot ajuta să direcționezi mai bine acest noroc, concentrându-te exact asupra a ceea ce vrei. În plus, acest lucru va scăpa de orice gânduri autodistructive enervante. Până la urmă, dacă crezi că vei eșua, vei eșua.

Horoscop special: 9 decembrie 2023 este CEA MAI ROMANTICĂ zi din lună? EFECTE puternice pentru TOATE zodiile!

Musaca de cartofi: Cele mai bune retete de musaca pentru familia ta

Horoscop special: NOROCUL în DRAGOSTE le surâde acestor TREI ZODII. Iubăreața Venus le dă undă verde în amor!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 07/12/2023