Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 31 octombrie - 06 noiembrie 2016 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 31 octombrie – 06 noiembrie 2016

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 31 octombrie – 06 noiembrie 2016
horoscop saptamanal - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fantasy-3077928_1920

Va prezentam horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 31 octombrie – 06 noiembrie 2016.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

O saptamana excelenta pentru creatie, dezvoltare, ascensiune profesionala si rezolvari financiare. Dorintele pe care le ai, fie ele si mai vechi, te motiveaza sa faci niste pasi pe care nu i-ai putut face pana acum. E momentul sa accesezi niste fonduri, poate sa ceri sprijinul cuiva sau sa clarifici proportia implicarii intr-un parteneriat de afaceri. Pentru unii nativi, e posibil ca aceasta saptamana sa aduca informatii interesante, mesaje, vesti. E un moment bun si sa incepi un curs, sa pornesti la un drum care sa te ajute sa evoluezi in mai multe sensuri, sa-ti extinzi sfera relatiilor in strainatate.

Taur

Zodia Taur

Pentru tine, relațiile si parteneriatele devin centrul existentei, de acum si pana pe 14 noiembrie, mai ales daca urmaresti sa te aliezi/asociezi sau chiar sa te casatoresti sau sa-ti iei un angajament pe termen lung. Este o perioada a dezvoltarii si cresterii prin intermediul relatiilor, deci capacitatea ta de cooperare este vitala acum. Oricum, anumite intentii prind contur si se materializeaza incepand de acum. Financiar, e posibil sa ai nevoie de resurse externe, iar ele vor veni, trebuie doar sa stii cui, cum si cat sa ceri. Si mai ales, e necesar sa fii deschis sa vina spre tine bani si alte favoruri. Sa le primesti, sa fii disponibil pentru ele, daca vrei sa te simti in abundenta. Sprijin si vesti bune viun din strainatate sau de la persoane aflate la mare distanta, fie ca statut, fie fizic…

Gemeni

Zodia Gemeni

Pentru tine, segmentul muncii, al programului zilnic, stilului de viata si sanatatii, devine foarte important nu doar in aceasta saptamana ci in urmatoarele doua saptamani cel putin. Acum e momentul sa sadesti niste intentii, sa vezi ce-ti doresti sa schimbi sau de ce e nevoie sa te desprinzi, la ce sa renunti pentru a crea spatiu. Eventual, poti sa-ti schimbi regimul alimentar, iti poti alcatui un program de viata mai sanatos si e un moment foarte bun sa gandesti o strategie de lucru mult mai eficienta la locul de munca. Saptamana aceasta iti aduce si constientizari legate de relatii dar si de felul in care esti perceput de catre cei din jur. Se hotaraste soarta unor relatii.

Rac

Zodia Rac

O saptamana care-ti aduce in cale oameni si experiente potrivite pentru a descoperi si valorifica niste daruri pe care le ai. Intr-un fel sau altul, iti aduci aminte sa te bucuri de lucruri simple si e posibil sa-ti schimbi prioritatile. E recomandat sa renunti la atasamentul fata de cineva, la posesivitate si chiar gelozie. In a doua jumatate a saptamanii, eforturile se concentreaza pe obtinerea unor rezultate in sfera muncii. E posibil, de asemenea, sa faci niste investigatii medicale si/sau sa te hotarasti sa schimbi stilul de viata si alimentatia. Una peste alta, este o saptamana cu multa inspiratie si cu solutii venite la momentul potrivit. Bazeaza-te pe intuitia si flerul tau in a-ti recunoaste aliatii.

Leu

Zodia Leu

Energia acestei saptamani iti da ocazia sa te reconectezi cu sufletul tau, sa accesezi zone mai profunde in fiinta ta, sa recunosti care sunt dorintele tale cele mai aprinse, dar si care sunt atasamentele si ce temeri te impiedica sa te simti implinit si in siguranta. Unii Lei pot sa realizeze ca isi doresc ceva stabilitate, pace in camin, confort, mai mult spatiu pentru a-si procesa emotiile. Mijlocul saptamanii te provoaca sa te confrunti cu niste adevaruri interioare, fie legat de o relatie afectiva, fie de darurile si proiectele tale. E momentul sa iei niste decizii in aceste privinte. Iar finalul de saptamana este foarte productiv, mai ales daca ti-ai propus sa lucrezi.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

astrocafe

Data articol: 31/10/2016