Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 29 ianuarie - 4 februarie 2018 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2018

Sfatulparintilor » vitrina » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2018
horoscopul iernii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - soap-bubble-1959327_1920
Iata previziunile pentru fiecare zodie in parte pentru saptamana 29 ianuarie – 4 februarie, potrivit AstroCafe.ro.
 astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Se întrezăresc modificări în relațiile familiale. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Însă, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să lămurești orice dispută, ba chiar să mulțumești pe toată lumea. Orientează-ți eforturile spre îmbunătățirea condițiilor spațiului în care locuiești sau spre achiziționare unor bunuri necesare traiului gospodăresc. Apar noutăți în plan sentimental. O relație amoroasă își poate schimba termenii de desfășurare sau se poate finaliza definitiv. Relațiile cu generațiile mai tinere decât tine, inclusiv copiii îți pot răscoli sufletul, însă, de fapt este vorba despre felul în care privești tu aceste personaje.

Taur

Zodia Taur

Săptămâna debutează cu activități intelectuale, demerusuri ce țin de acte, documente, înscrisuri, corespondență cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea este posibil să călătorești pe distanțe scurte în diverse scopuri personale sau profesionale. Vorbește puțin și ascultă mai mult. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiuni patrimoniale, a rezolva treburi gospodărești care trenează de ceva vreme și chiar pentru a plănui schimbări importante legate de bunuri patrimoniale. Persoana iubită îți poate oferi surprize plăcute, invitându-te la un spectacol de teatru, film sau antrenându-te în activități recreative.

Gemeni

Zodia Gemeni

În prima parte a săptămânii ești preocupat de creșterea veniturilor tale din activitatea profesională desfășurată. Poți primi bani, favoruri, însă și vești legate de modificarea regimului muncii și implicit a salarizării. Îndeplineșlte-ți sarcinile de lucru corect și la timp, chiar dacă există, decamdată, restricții și animozități, la locul de muncă. Este bine să te rezumi la cheltuielile strict necesare și să eviți investițiile și împrumuturile. Mentalul este răscolit, iar comunicarea deficitară. Evită activitățile care te solcită mult, discuțiile de anergură și luarea deciziilor importante. Relațiile cu unele rude sau prieteni apropiați sunt tensionate, fiind posibil să îți schimbi definitiv atitudinea și părerea față de aceste persoane.

Rac

Zodia Rac

Este o săptămână în care îți poți alcătui planuri mărețe, atât personale, cât și profesionale. Luni și marți profită de contextul astral care îți favorizează gândirea obiectivă și ancorarea în realitatea cotidiană. Renunță fără ezitare la obiceiuri, relații și situații nepotrivite. Orientează-te spre abordarea unor noi orizonturi ale cunoașterii.  Însă, ține pentru tine ce intenționezi să faci și mai ales ascultă-ți vocea interioară. Apar informații legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la serviciu. Pe de o parte poți primi bani, cadouri, favoruri, însă pe de altă parte se întrezăesc și cheltuieli. Temerile legate de bugetul personal sunt la cote mari, dar nefondate. Traversezi o perioadă în care este bine să cheltuiești strictul necesar, să eviți mofturile și investițiile de orice fel.

Leu

Zodia Leu

În primele două zile ale săptămânii ești retras. Relațiile cu ceilalți se desfășoară anevois, pentru că energia ta vitală este la cote joase și cu greu te poți conecta la cotidian. Fii prudent și ocupă-te numai de activități ușoare. Îți prinde bine odihna, alimentația potrivită și compania oamenilor dragi și de încredere. Pe cât posibil evită consultațiile și analizele medicale. Stările tale de spirit vor parcurge o gamă largă, pentru că reflectoarele astrelor sunt ațintite asupra ta. Te așteaptă o etapă nouă de viață. Acum îți poți alege trasee personale și profesionale total diferite de cele de până acum. Fii curajos și îndrăznește spre culmi înalte, pentru că poți mult mai mult decât crezi.

astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 29/01/2018