Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 22-28 ianuarie 2018. Previziuni pentru toate zodiile. - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 22-28 ianuarie 2018. Previziuni pentru toate zodiile.

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 22-28 ianuarie 2018. Previziuni pentru toate zodiile.
Horoscop Astrocafe.ro - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horoscope-644863_1920
Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 22 – 28 ianuarie 2018. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec

Zodia Berbec

Ești plin de energie și dornic de a schimba multe în viața ta. Sunt momente favorabile în acest sens, dar fii prudent. Există riscul să te avânți în direcții greșite. Sfătuiește-te cu cei dragi și de încredere, pentru că ei pot fi ceva mai obiectivi decât în tine de-a lungul acestei săptămâni. A doua parte a perioadei analizate evidențiază cheltuieli cotidiene. Sunt șanse bune de a primi bani, salariul sau alte tipuri de favoruri materiale dinspre segmentul profesional. Evită cheltuielile nefondate! Prietenii te pot sfătui de bine în orice chestiune financiară.

Taur

Zodia Taur

În primele zile ale săptămânii ai nevoie de odihnă. Dialogul interior, analiza sinceră a situațiilor și relațiilor în care ești implicat sunt foarte necesare acum, deoarece trebuie să schimbi ceva. Chiar dacă îți este dificil să faci schimbări de orice fel, depune eforturi serioase și concentrează-te numai pe ceea ce ai tu realmente nevoie în această perioadă. Se pot evidenția și afecțiuni ale capului și ale sistemului renal, de care va trebui să ții cont. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și vei ști foarte clar ce anume ai de făcut pentru a-ți îmbunătți planurile.

Gemeni

Zodia Gemeni

Zile interesante în relațiile cu prietenii. Informațiile aflate te vor ajuta atât la serviciu, cât și în planul sănătății. Totuși a urma orbește sfaturile altora fără discernământ nu se recomandă. Sunt zile bune și pentru a sta de vorbă mai mult cu tine însuți și a vedea clar în ce fel de situații și relații te afli. Sunt șanse deosebite de a schimba anumite chestiuni personale sau profesionale. Sănătatea îți poate oferi surprize, dar în parametrii deja cunoscuți. Rezervă momente de odihnă, plimbări în aer liber și somn suficient. Te vei simți mult mai bine la finalul săptămânii.

Rac

Zodia Rac

Săptămâna începe cu multă forfotă în plan socio-profesional, fiind posibile reuniuni importante la serviciu, decizii majore în ceea ce privește activitatea profesională, asumarea unor responsabilități noi și pe termen lung. Totuși, această efervescență te poate copleși și obosi în același timp. Selectează numai ce te interesează pe tine și ceea ce poți rezolva pe baza forțelor tale. Cineva din anturajul sentimental, persoana iubită sau copiii, îți vor susține demersurile socio-profesionale în mod excepțional. Profită de tot sprijinul pe care îl primești!

Leu

Zodia Leu

Zile potrivite pentru studiu, discuții elevate, informare, pentru activități culturale și spirituale. Citește, învață, dialoghează cu oameni de bună calitate și erudiți, trasează planuri de îmbunătățire a bagajului educațional, dar și pentru a călători peste mări și țări. Sunt momente bune pentru a-ți rafina sufletul și a te bucura de relații înfloritoare. Călătoriile reprezintă o temă importantă acum. La serviciu se conturează reuniuni profesionale cu șefi și autorități. Va predomina senzația că te afli pe o scenă și toți îți urmăresc cu interes reprezentația. Alege cuvintele și gesturile cu grijă!

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Data articol: 22/01/2018