Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19 - 25 decembrie 2016 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19 – 25 decembrie 2016

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 19 – 25 decembrie 2016
horoscopul saptamanii

Va prezentam horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 19 – 25 decembrie 2016.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

O saptamana in care vei simti din plin schimbarea de ritm si de energie datorata intrarii lui Marte in Pesti si a miscarii aparent retrograde a lui Mercur. Asadar, daca te vei mobiliza mai greu sau vei avea sentimentul ca planurile tale sufera modificari de la o zi la alta, e necesar doar sa te adaptezi din mers si sa lasi lucrurile in voia lor, intervenind cu mai multa blandete in realitatea ta, indiferent despre ce este vorba. In cariera se pare ca vor fi cele mai atente evaluari, acolo Mercur retrograd te va indema sa-ti reevaluezi pozitia si unele decizii pe care le-ai luat. Ramai vigilent si atent la tot ce se intampla din acest punct de vedere, fii pregatit sa intelegi mai bine anumite situatii, dar nu lua inca nicio decizie definitiva si nu trage concluzii pripite.

 

Taur

Zodia Taur

O saptamana interesanta, atat datorita schimbarilor de ritm pe care si tu le vei simti din plin, dar si datorita nevoii tale profunde de a te conecta cu oameni pe care-i pretuiesti si indragesti. E o saptamana a creativitatii si inspiratiei, a intuitiei si revelatiilor, a ideilor „altfel”. Lasa deoparte nevoia de a contabiliza activitatile sau banii si fii in fluxul creatiei si generozitatii. Vei primi multe daruri, in urma renuntarii la control, mai ales ca unii oameni din preajma si unii prieteni s-ar putea sa te surprinda cu generozitatea si condescendenta lor. In alta ordine de idei, nu e un moment de decizii sau inceputuri de proiecte pe termen lung, ci e un moment de revizuire si retrospectiva, reevaluare si ajustare. Iar Mercur retrograd in Capricorn iti va deschide cufarul cu revelatii si te va ghida spre o intelegere mai profunda a unor aspecte ale vietii si existentei.

Gemeni

Zodia Gemeni

Cel mai important aspect al acestei saptamani este legat de Mercur, stapanul zodiei tale, care si-a inceput miscarea aparent retrograda in semnul Capricornului, ar aceasta va dura pana pe 8 ianuarie 2017. Asadar, e o perioada in care nu sunt recomandate tranzactiile, achizitiile, demersurile riscante care vizeaza banii si bunurile. In schimb e o perioada favorabila pentru a te pune la punct cu unele imprumuturi, returnand si achitand ceva din urma, sau pentru a descoperi niste detalii pe care le-ai trecut cu vederea si care te-ar putea ajuta in anumite actiuni intreprinse. In alta ordine de idei, Marte se instaleaza in Pesti pentru mai bine de o luna, activand zona carierei, asa ca vei investi multa energie pentru a prinde oportunitati de neratat dar si pentru a tine pasul cu responsabilitatile si solicitarile dinpre aceasta zona.

Rac

Zodia Rac

O saptamana interesanta, pentru tine. Schimbarile de pe cer au impact destul de insemnat, in sensul ca te stimuleaza sa schimbi „coregrafia” in viata ta si sa privesti mai atent la viitorul tau. Mai exact, Marte se muta in Pesti pana la finalul lunii ianuarie, iar pentru tine e de bun augur, in sensul ca iti aduce foarte multe revelatii, raspunsuri, inspiratie, vesti incredibile… Schimbarile de perceptie, credinta, intuitia si creativitatea, dar si capacitatea de a te baza pe latura magica a vietii, te ajuta in urmatoarele saptamani sa treci de niste limite ale mintii tale si sa creezi niste posibilitati frumoase de bucurie si succes pentru intregul an. Pe de alta parte, Mercur isi incepe miscarea retrograda si te obliga sa-ti revizuiesti imaginea, relatiile, contractele si colaborarile. Evita semnarea vreunui contract important sau fii atent la toate detaliile.

Leu

Zodia Leu

In cazul tau, saptamana aceasta se anunta amestecata, cu multa confuzie si incertitudini. DIntr-odata, ai senzatia ca nu mai poti controla nimic si ca tot ce ai stabilit ulterior, tinde sa se schimbe. E un exercitiu de flexibilitate pentru tine, lucru deloc usor, avand in vedere natura ta destul de greu adaptabila. Va trebui sa te obisnuiesti cu aceasta noua energie data de Marte in Pesti, de pilda, si sa ai mai multa incredere in necunoscut, in ceea ce nu poate fi controlat, in Dumnezeu pana la urma. Daruri multe vei primi daca vei reusi sa te detasezi putin si sa faci mai mult loc muzicii, artei, dansului, blandetii… in viata ta. In alta ordine de idei, Mercur retrograd in Capricorn iti cere reevaluarea unor teste medicale, a unor diagnostice, eventual. Si modificarea unor tratamente sau a unor obiceiuri. Cert este ca e o perioada in care sa fii mai atent la sanatatea ta si la echilibru in toate sensurile. De asemenea, la locul de munca fii atent, pentru ca vei descoperi detalii si solutii pe care nu le-ai observat pana acum. Si nu te mira daca te vei razgandi in privinta unor decizii deja luate.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

 

astrocafe

Data articol: 19/12/2016