Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12-18 martie 2018. Previziuni pentru toate zodiile - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12-18 martie 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12-18 martie 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Iata previziunile astrale pentru saptamana 12-18 martie, potrivit AstroCafe.ro.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo
Ghid cuvinte
eBook: Sute de idei pentru o viață armonioasă
Cum să fii cu ADEVĂRAT BINE cu TINE în pielea ta
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

Ești preocupat de cariera profesională şi de imaginea ta în ochii celorlalți la începtul acestei săptămâni. Fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că unii vor încerca să te încurce prin întrebări-capcană. Însă prin situațiile ivite vei putea soluţiona conflicte vechi. Pe 14 și 15 Martie este rost de sfaturi și îndrumări utile din partea prietenilor sau a persoanelor din mediul profesional alături de care ești implicat în activități sau proiecte profesionale. Fii prudent și nu te lăsa în totalitate pe mâna altora. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și relaxării în natură, alături de cei dragi.

Taur

Zodia Taur

Săptămâna debutează cu aspecte legate de călătorii, dar apar și discuții sau întâlniri cu persoanele străine sau cu cele aflate în străinătate. Schimbul de idei, aflarea unor informații prețioase te vor face să-ți revizuiești sistemul valorilor morale și spirituale. Însă discerne atent ce anume introduci în noua ta filozofie de viață. Totodată va apărea și dorința de a comenta pe teme diverse. Planificarea unei călătorii îndepărtate sau a unor studii pe termen lung sunt binevenite. În plan profesional apar situații urgente cărora trebuie să le faci față. La sfârşitul săptămânii recomandabile sunt activitățile comune cu prietenii.

Gemeni

Zodia Gemeni

Chestiunile băneşti şi moştenirile sunt în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Zilele de 14 și 15 Martie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesă de teatru sau pentru discuții elevate cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile și îmbogățirea bagajului tău educațional reprezintă teme importante și ușor de realizat în viitorul apropiat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice. Prudență, discernământ, răbdare!

Rac

Zodia Rac

Începutul săptămânii este destul de tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îți este dificil să te concetrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Pe 14 și 15 Martie sunt posibile veşti legate de chestiuni băneşti sau moşteniri. Este posibil să primești recompense sau să se rezolve datorii vechi. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente și pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuții amicale cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduc vești importante despre călătorii sau despre faptul că este nevoie să-ți îmbunătățești competențele profesionale.

Leu

Zodia Leu

Primele zile ale săptămânii aduc multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocup-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul. Sunt vizate sistemul osos, articular, sistemul digestiv, stomacul, pieptul. Îngrijește-te și alternează corespunzător munca cu odihna. Pe 14 și 15 Martie sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le vei depăşi cu bine. Weekend-ul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje. Atenţie la informaţiile primite în acest sens!

 

astrocafe

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie:
Data articol: 12/03/2018