Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12 – 18 decembrie 2016 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12 – 18 decembrie 2016

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12 – 18 decembrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 12 – 18 decembrie 2016.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

O saptamana in care primesti multe informatii si mesaje, participi la tot felul de discutii, ai acces la persoane care-ti pot deschide cai noi. Unele adevaruri care ti se reveleaza si unele intelegeri pe care le ai, pot fi inconfortabile, pentru ca necesita niste schimbari si niste demersuri pe care e nevoie sa le faci, iar altele iti arata greselile de gandire sau exprimare care te-au dus la niste alegeri nepotrivite sau la niste consecinte neplacute. Asadar, e un moment de schimbare, de trecere de la un fel de a vedea si gandi lucrurile, la un mod mai sanatos, mai constructiv si curat. Atentie la tedinta de a te lasa intoxicat cu informatii care nu sunt adevarate sau nu-ti sunt potrivite pur si simplu. fii gata sa recunosti ce e de schimbat si ramai deschis pentru a vedea solutii miraculoase si a recunoaste ideile geniale care-ti vin acum.

Taur

Zodia Taur

Pentru tine e o saptamana a clarificarilor, adevarului si incheierii de etape, in ce priveste unele afaceri paguboase sau asocieri nepotrivite. E timpul sa-ti evaluezi alegerile, sa vezi unde ai facut compromisuri si cu cine, ce investitii ti-au luat din putere, unde te faci ca nu vezi anumite erori sau chiar minciuni. E timpul sa inchei niste capitole, sa returnezi o datorie (daca e cazul) sau sa te detasezi de o pierdere, sa o accepti, cu alte cuvinte sa faci curatenie in viata ta financiara si sa iti reinstaurezi integritatea, astfel incat sa permiti prosperitatii sa vina. In alta ordine de idei, fii atent la ideile care-ti vin sau propunerile foarte directe si oneste care vin spre tine, pentru ca exista sanse mari sa gasesti un filon bun, adecvat si mai ales sanatos, prin care sa-ti valorifici niste talente si abilitati.

Gemeni

Zodia Gemeni

Luna plina in Gemeni are loc miercuri si anunta momente de bilant si, eventual, de incheiere a unor relatii disfunctionale. Ies la suprafata multe lucruri, poate resentimente si nemultumiri nerostite, se spune vrute si nevrute, e destul de multa inpulsivitate, dar toate acestea au rolul de a te pune pe alta directie, mai sanatoasa, din punct de vedere relational. E foarte important sa intelegi ca unele obiceiuri e nevoie sa fie abandonate, iar unele perceptii, schimbate, despre oameni din viata ta si nu numai. Colaborarile vor fi si ele puse sub lupa si vei vedea care sunt hibele acestora. Unele adevaruri nu vor fi placute, insa confruntandu-le vei putea sa faci schimbarile necesare. In acelasi timp, e un moment in care te poti simti foarte inspirat, iti apar in cale oameni providentiali, propuneri inedite si multe mesaje utile.

Rac

Zodia Rac

O saptamana tumultuoasa, agitata, cu multe experiente pe care e posibil sa nu le intelegi sau in raport cu care te vei simti legat de maini si de picioare. Ca si cand nu poti interveni si tot ce iti ramane de facut este sa stai, sa privesti, sa accepti și sa intuiesti unde si cand e nevoie de prezenta ta. Probabil ca va fi nevoie de tine, sa ajuti, sa contribui cuiva sau sa consolezi pe cineva. E ca si cum gasesti raspunsuri pentru altii. In alta ordine de idei, e o saptamana care incheie un ciclu, o etapa, poate un sir de incercari fie legate de sanatate, fie in ce priveste munca si activitatea profesionala, locul de munca, relatiile de echipa. E un moment excelent pentru a te detasa de ceva din trecut si a crea spatiu pentru posibilitati noi.

Leu

Zodia Leu

Pentru tine, este un moment de finalizare a unor proiecte carora fie le-a venit timpul sa se incheie, fie nu mai sunt de interes pentru tine. La fel se poate intampla si cu anumite relatii de prietenie sau cu o serie de cunostinte. Realizezi acum ce vrei sa pastrezi si pe cine, ce iti foloseste si ce nu, unde e angajament autentic si responsabilitate, si unde e doar inerție sau compromis. Pe de alta parte, noi oportunitati, idei generatoare de entuziasm, perspective luminoase, inedite si oameni fascinanti iti apar in cale. Fii pe faza si recunoaste ce e potrivit pentru tine, chiar daca asta implica un oarecare disconfort. E posibil sa nu te mai intalnesti cu aceste momente prea curand.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

 

astrocafe

Data articol: 12/12/2016