Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 07 - 13 noiembrie 2016 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 07 – 13 noiembrie 2016

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 07 – 13 noiembrie 2016
horoscop - sfatulparintilor.ro - morguefile

Va prezentam horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 07 – 13 noiembrie 2016.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

Te pregătești să culegi niște roade, ca o consecința a eforturilor și muncii depuse în zona carierei în ultimele săptămâni. Se activează zona relatiilor sociale, începe o perioadă foarte activă, relațiile devin importante și vor fi vizate de multe schimbări radicale. Prima parte a săptămânii poate fi bulversantă, cu schimbări de energie, stare și context socio-profesional, dar spre finalul săptămânii vei constata că a meritat, întrucât vei avea instrumentele necesare pentru a face câteva mutări esențiale în carieră. Acestea îți pot aduce notorietate, succes și mai multă autoritate și putere, în următoarea perioadă. Miercuri și joi sunt zile de folosit pentru a observa atent ce se întâmplă, cu discreție și inteligență. Se pare că, fără să ceri, primești exact ce ai nevoie, mai ales mesaje, ghidare, înțelegere.

Taur

Zodia Taur

O săptămână efervescentă, tumultuoasă, care anunță începutul unor mișcari și decizii revoluționare în zona carierei. Aici vor avea lor surprize, răsturnări, schimbări de macaz pe nepusă masă, în următoarele săptămâni. Este, totuși, un moment cu mult potențial pentru tine, mai ales în ce privește expansiunea profesională, prin mobilizarea unor resurse externe, obținerea unui sprijin, negocierea avantajoasă a poziției tale într-un parteneriat sau o afacere. E un moment bun și pentru a te folosi de experiența și cunoștințele pe care le ai pentru a innoi ceva în cariera sau afacerea ta. Una peste alta, îți devine clar că lucrurile nu mai pot continua așa, ca e nevoie de ceva nou, oricât de mult te-ar speria asta. De luat ,in calcul și faptul că ceea ce construiești în această săptămână poate aduce roade frumoase în scurt timp.

Gemeni

Zodia Gemeni

După o perioadă în care ai simțit că ai stagnat destul de mult sau lucrurile au avansat destul de greu și cu mult efort depus, această săptămână vine ca o gură de aer, cu o schimbare majoră de ritm și de energie. Chiar dacă la început pare că e haos, de fapt se creează un spațiu în care îți vine ideea salvatoare, capeți o viziune proaspătă și mai înaltă asupra conextului de viață actual, primești sprijinul necesar… Una peste alta, simți ca ai mai mult spor, ușurință și susținere. Oamenii din jur, în special partenerul de viață, e mai prezent și mai cooperant, mai ales dacă aveți de luat decizii comune. Fii gata să îmbrățisezi viziuni noi, să inveți ceva nou sau să-ți desenezi pur și simplu un drum mai curajos, în minte. Acum ai posibilitatea să pui la cale o strategie câștigătoare legată de un proiect care implică cooperare cu persoane din strainătate.

Rac

Zodia Rac

Pentru tine, această săptămână aduce o îmbunătațire a relațiilor, imaginii, parteneriatelor. Ai mai multă credibilitate, poți negocia cu mai mult succes și esti interesat să găsești formule de cooperare avantajoase și pe termen lung. Acum seriozitatea primează în orice relație pe care o dezvolți. În plus, in ce privește zona muncii și a sănătații, Mercur în Săgetător, începând din data de 12 noiembrie, sprijină apariția soluțiilor și abordarea cu mai mult optimism a acestor zone de viață. De asemenea, poți incepe niște demersuri pentru dislocarea unor fonduri necesare sau începi să tranșezi niște situații restante financiare, care ti-au luat mult din putere și energie. Faci împărțeli, socoteli, înapoiezi ce e de înapoiat, ceri ce e al tău etc. Asteaptă-te la schimbări și surprize de tot felul, dar mai ales în zona banilor și proiectelor pe care le ai în comun cu alții.

Leu

Zodia Leu

Pentru tine, devine foarte dinamică zona relatiilor. Începi să evaluezi și să reinventezi o serie de relații. Unele noi apar, poate chiar și niște propuneri inedite de colaborare, în următoarele săptămâni. Însă sunt posibile și schimbări neașteptate, tensiuni și chiar conflicte în cadrul relațiilor. Din 11 noiembrie, zona muncii și a sănătății este infuzată cu energie hrănitoare, constructivă, numai bună de fructificat. Se îmbunătățește atmosfera de lucru, munca e mai ușoară, sănătatea mai bună sau cu mari șanse de ameliorare. Din 12 noiembrie, Mercur în Săgetator aduce și el o energie mai jucăușă, mai multă seninătate în abordarea tuturor situațiilor cu care te confrunți și mult mai multă bucurie de viață, chef de distracție și optimism. Din acest spatiu poți crea cu ușurință și poți explora zone noi de creativitate și aventură. În afară de zilele de miercuri și joi care pot fi ceva mai dificile și cer prudență, în rest, săptămâna este una energică, plină de oportunități si deschidere de drumuri.

 

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

 

astrocafe

Data articol: 07/11/2016