Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 03 - 09 octombrie 2016 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 03 – 09 octombrie 2016

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 03 – 09 octombrie 2016
horoscopul saptamanii

Va prezentam horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 03 – 09 octombrie 2016.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

astrocafe

 

Berbec

Zodia Berbec

Multe și mărunte se vor petrece în plan financiar toată săptămâna. Ecoul celor discutate și petrecute va răsuna multă vreme de acum încolo. Ar fi bine să faci ordine în tot ce ține de acte, înscrisuri privitoare la bani, bunuri patrimoniale și facturi. Ești animat de gânduri mărețe, nobile, astfel că sunt șanse de materializare a unor planuri personale ticluite mai demult. Ziua de 07 Octombrie îți poate aduce tot soiul de controverse, dar nu le lua în seamă. Colegii de serviciu te solicită mult în a doua parte a săptămânii, în special șefii.

 

Taur

Zodia Taur

Relațiile parteneriale sunt provocatoare, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Aparent există oportunități de colaborare cu ceilalți, dar sunt numai aparențe. Există hibe ascunse care îți pot dăuna în viitor, dacă acum accepți sarcini profesionale noi. De asemenea și oficializarea unei relații matrimoniale este de evitat, deocamdată. Apar cheltuieli legate de facturi, taxe, impozite, însă poate fi vorba și despre penalizări. Se recomandă prudență pe 7 Octombrie în mod special la banii și bunurile comune cu alții.

Gemeni

Zodia Gemeni

Este multă forfotă la serviciu, dar și în plan personal ai planificate demult tot soiul de activități domestice. Raționalizându-ți eficient timpul și resursele, mai ales energia vitală vei putea finaliza totul cu succes. Sănătatea fluctuează, astfel că este bine să te plimbi în aer liber, să te odihnești lecturând o carte și să te alimentezi corect. Intervalul 5 – 7 Octombrie aduce răscoliri în relațiile parteneriale. Merele discordiei sunt banii și bunurile comune cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional.

Rac

Zodia Rac

Ești dornic de afecțiunea celor dragi, de compania lor și de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Cumva există o ruptură între tine și cei dragi. Deja te afli pe o altă frecvență față de cei apropiați până nu de mult, astfel că simți foarte bine diferențele dintre voi. Îndatoririle profesionale îți oferă posibilitatea de a te detașa de neplăcerile amoroase și de a obține succese remarcabile. Lasă-te purtat de valurile vieții și îți va fi mult mai bine din toate punctele de vedere. Este nevoie să faci față provocărilor parteneriale.

Leu

Zodia Leu

Săptămâna debutează cu treburi gospodărești și cu discuții familiale. Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. Intervalul 5 – 7 Octombrie animă segmentul amoros, răscolindu-ți amnitirile și dorul de o persoană iubită, undeva, cândva. Ține-ți firea și nu te lăsa luat de valul emoțiilor. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să îți alegi, cu prudență, felul în care răspunzi la provocări. Lasă-i pe ceilalți să se bucure de strălucirea și căldura ta sufletească!

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

astrocafe

Data articol: 03/10/2016