Shop
Ultimele 100 de articole

Afla ce-ti spun stelele: Horoscopul saptamanii 20-26 februarie 2012

20 februarie 2012, , Vizualizări: 917
sfatulparintilor.ro - Horoscopul saptamanii

Iata ce ne rezerva astrele pentru a opta saptamana din 2012, 20-26 februarie 2012, potrivit www.astrocafe.ro, site-ul de astrologie, spiritualitate si transformare personala al dr. Nicoleta Svarlefus –  astrolog si life coach – si partener al Sfatulparintilor.ro. Mai multe informatii despre fiecare zodie, dar si horoscopul pentru ziua de azi, luni, 20 februarie, gasiti pe www.astrocafe.ro.

 

Berbec
Sănătatea devine un capitol accentuat de către astre, atât datorită intrării Soarelui în semnul Peştilor la începutul săptămânii, cât şi formării aspectului de Lună nouă în acelaşi semn zodiacal în noaptea dintre 21 şi 22 februarie. Sunt posibile recidivări sau chiar debutul unor afecţiuni legate de picioare şi aparat digestiv. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe toată durata intervalului analizat, pe cât posibil. Riscul erorilor de diagnostic şi tratament este la cote înalte, mai ales pe segmentele anatomice menţionate. Pe de altă parte, relaţiile colegiale şi activitatea de la serviciu sunt tensionate şi supuse controverselor. Încearcă sa îţi organizezi treburile, astfel încât zilnic să îţi acorzi momente de răgaz, plimbări în aer liber şi detaşare totală de viaţa cotidiană. Conflictele ascunse şi mocnite îşi vor face simţite prezenţa. Evită provocările celorlalţi, ocupă-te doar de îndatoririle tale şi bazează-te doar pe tine. Pe de altă parte s-ar putea să fii atras de ideea de a te implica în activităţi umanitare, pentru a ajuta pe cineva aflat la nevoie. Prudenţa, discernământul şi ascultarea permanentă a vocii interioare te vor ajuta mult. În ultimele zile ale săptămânii te vei simţi mai bine, fiindu-ţi indicate vizite la saloanele de înfrumuseţare, exerciţii fizice uşoare şi conversaţiile plăcute cu cei dragi.

 

Taur
Relaţiile cu prietenii şi protectorii îţi vor oferi în această săptămână un adevărat festin regal, datorită intrării Soarelui în semnul Peştilor, încă de la începutul intervalului analizat şi formării aspectului de Lună nouă în noaptea dintre 21 şi 22 februarie în acelaşi semn zodiacal. Se întrezăreşte o perioadă de aproximativ patru săptămâni în care vei fi înconjurat cu drag de oameni interesanţi, deosebiţi, dar cu o aură de mister. Totuşi este posibil să te desparţi definitiv de cunoştinţele vechi. Pe de altă parte, fii prudent în alegerea personajelor noi din viaţa ta, deoarece există un factor de risc şi dezamăgire. S-ar putea să primeşti oferte de aderare la diverse grupuri, organizaţii sau asociaţii cu scopuri umanitare. Discerne cu atenţie, nu îţi oferi acordul uşor şi chiar dacă pare tentant, atenţie că doar pare. Selectează informaţiile şi sfaturile primite în aceste zile, deoarece unele chiar îţi vor fi de mare folos din toate punctele de vedere. La sfârşitul intervalului analizat, dorinţa de retragere din forfota vieţii va fi la cote înalte. Sunt posibile accente neplăcute pe sănătatea capului şi aparatului uro-genital. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Îndreaptă-ţi atenţia către remediile naturiste, plimbă-te mai mult în aer liber sau vizionează filme amuzante. Atenţie la sfera muncii, care este destul de răscolită!

 

Gemeni
Domeniul profesional este propunerea astrelor pentru aproximativ patru săptămâni de acum încolo. Soarele s-a instalat deja în semnul Peştilor din prima zi a săptămânii, iar în noaptea dintre 21 şi 22 februarie se va forma aspectul de Lună nouă în acelaşi semn zodiacal, oferindu-ţi imbolduri de a dialoga mai mult cu şefii şi de a-ţi îmbunătăţi statutul social. Se pare că va începe o etapă nouă în acest sens, existând chiar posibilitatea abordării unui domeniu nou de activitate. Se recomandă multă prudenţă, discernământ şi tatonarea terenului înainte de a lua orice fel de decizie. Atenţie că familia nu îţi susţine demersurile profesionale, de teama faptului că îţi vei folosi timpul şi resursele native mai mult cu ceilalţi. Încearcă să găseşti un echilibru între viaţa de acasă şi domeniul profesional. Pe de altă parte, mentalul tău scoate la iveală din când în când temeri legate de inserţia ta în lume şi de modul de relaţionare cu cei din jur. De aici se poate ajunge foarte uşor la probleme de sănătate destul de greu de controlat şi remediat. Spre sfârşitul săptămânii se anunţă întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Controversele pot fi frecvente, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Poate că ar fi bine să faci curăţenie printre apropiaţi şi să îţi pregăteşti terenul vieţii pentru alte personaje mai interesante şi de folos ţie în această etapă de viaţă.

 

Rac
Intrarea Soarelui în semnul Peştilor încă de la începutul săptămânii îţi aduce noutăţi în relaţiile cu străinătatea şi spor în procesele de învăţare. Aspectul de Lună nouă ce se va forma în noaptea dintre 21 şi 22 februarie tot în Peşti îţi va favoriza accesul la persoane deosebite, profesori, mentori sau participarea la seminarii şi cursuri pe teme spirituale. Totodată au succes demersurile legate de călătorii în străinătate. Se anunţă în viaţa ta o perioadă de aproximativ patru săptămâni în care îţi vei reconfigura concepţiile şi viziunea despre spiritualitate, artă şi relaţii cu alte ţări. Indicat este să îţi deschizi sufletul şi mintea. Fii prudent dacă eşti nevoit să susţii examene, probe sau interviuri. Discursurile publice sunt viciate, procesele de acumulare a cunoştinţelor şi informaţiilor se desfăşoară mai dificil, fapt pentru care recomandabil este să nu forţezi nota în aceste sensuri. Foloseşte cuvinte puţine, evită deciziile majore legate de domeniul profesional şi provocările celorlalţi. Există factori de risc ce nu pot fi controlaţi sau remediaţi prea uşor. În a doua parte a săptămânii sunt posibile întrevederi dinamice cu şefii sau autorităţile. Îndeplineşte-ţi atent sarcinile de lucru, ascultă ce îşi spun sau reproşează ceilalţi, dar în acelaşi timp încearcă să te detaşezi şi să priveşti situaţiile create la serviciu în mod obiectiv.

 

Leu
Începutul săptămânii îţi va atrage atenţia către relaţiile parteneriale. Sunt posibile mici neplăceri în viaţa de cuplu, dar care se pot rezolva cu un strop de bunăvoinţă şi umor. Capitolul financiar primeşte razele minunate ale Soarelui instalat în semnul Peştilor încă din ziua de 19 februarie. Se anunţă o perioadă în care vei avea parte de favoruri, bani şi bunuri de la alţii, însă foloseşte totul cu prudenţă şi măsură. În noaptea de 21 spre 22 februarie se formează aspectul de Lună nouă tot în semnul Peştilor, anunţând începerea unei etape noi la capitolul bănesc. Funcţie de caz, se poate pune problema unei moşteniri spectaculoase sau a unui partaj ce va dura ceva timp de acum încolo. Investiţiile, dorinţa de implicare în afaceri, împrumuturile bancare pot fi teme frecvente în următoarele patru săptămâni. Recomandabil este să eviţi deciziile majore legate de bani şi bunuri şi să acţionezi într-o altă perioadă mai favorabilă. Există riscul să pierzi mult sau să te asociezi cu oameni nepotriviţi. Pe de altă parte ar fi bine să îţi schimbi viziunea despre latura materială a vieţii şi să priveşti experienţele destinului cu mai mult calm şi detaşare. La sfârşitul săptămânii, astrele îţi recomandă activităţi culturale şi dialoguri cu cei dragi. Vizionarea spectacolelor de teatru, ascultarea unui concert sau participarea la un seminar pe teme spirituale ţi-ar aduce multă pace şi voie bună în suflet.

 

Fecioara
Săptămâna debutează cu multă treabă la serviciu, pe care va trebui să o duci singur la bun sfârşit. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de sarcinile tale, pentru că organismul îţi este obosit, iar mentalul destul de bulversat. Relaţiile parteneriale vor fi foarte accentuate începând cu această săptămână, datorită instalării Soarelui în semnul Peştilor şi formării aspectului de Lună nouă în noaptea de 21 spre 22 februarie, în acelaşi semn. Unele relaţii şi contracte de colaborare mai vechi se pot încheia, dar se conturează altele noi. S-ar putea să începi un proiect într-un domeniu neabordat până acum, cum ar fi arta, terapiile naturiste sau disciplinele spirituale. Pe de altă parte încearcă să te detaşezi de tot ce se petrece în sfera partenerială şi să fii prudent. Nu este o perioadă favorabilă demarării acţiunilor noi, însă planifică-le pentru o altă perioadă mai bună. Factorul necunoscut îţi poate juca feste oricând. În a doua parte a intervalului analizat se vor pune probleme legate de bani. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor, impozitelor sau, funcţie de caz, investiţii în afaceri. Relaţiile cu instituţiile financiare stau pe un bulgăre de dinamită, de aceea verifică cu atenţie fiecare document şi respectă termenele de plată. Pentru alţi nativi vor apărea chestiuni legate de moşteniri sau partaje.

 

Balanta
Cele mai accentuat segment de viaţă este cel legat de serviciu. Se pare că vei avea parte de surprize interesante vizavi de tot ce ţine de muncă, pentru că Soarele s-a instalat în semnul Peştilor, iar în noaptea dintre 21 şi 22 februarie se va forma aspectul de Lună nouă tot în Peşti. Sunt posibile negocieri, dialoguri constructive pe teme diverse, însă fii foarte prudent. O etapă nouă se va aşterne în faţa ta, dar deocamdată lucrurile nu vor fi clare. Recomandabil este să asculţi mai mult decât să vorbeşti şi să eviţi luarea deciziilor majore. Soarele te protejează, îţi luminează drumul profesional, dar există şi factori de risc greu de văzut. Un alt segment vizat de astre este cel al sănătăţii. Unele afecţiuni se pot accentua, în special cele legate de picioare şi aparat digestiv. Consultaţiile, analizele medicale şi chiar intervenţiile chirurgicale pot fi subiecte frecvente de acum încolo timp de patru săptămâni. Bine ar fi să eviţi pe cât posibil în această săptămână activităţile solicitante, provocările celorlalţi şi dialogurile aprinse. Foloseşte doar remedii naturiste, odihneşte-te mai mult sau chiar oferă-ţi câteva zile de vacanţă. A doua parte a săptămânii îţi va aduce în atenţie relaţiile parteneriale şi colaborările. Sunt posibile divergenţe în viaţa de cuplu, de aceea acordă atenţie şi timp pentru a lămuri lucrurile cu partenerul de viaţă. În privinţa colaborărilor sau proiectelor, s-ar putea ca unele să se sfârşească brusc sau să îţi reconfigurezi atitudinea şi contribuţia la ele.

 

Scorpion
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii au început să primească razele minunate ale Soarelui ce s-a instalat în semnul Peştilor, iar noaptea dintre 21 şi 22 februarie, noapte în care se va forma aspectul de Lună nouă tot în Peşti, îţi va aduce idei deosebite şi revelaţii legate de oamenii dragi din viaţa ta. Se anunţă o perioadă de aproximativ patru săptămâni în care dialogurile cu persoana iubită sau, funcţie de caz, cu copiii vor fi frecvente şi foarte dinamice. O relaţie de iubire mai veche se poate reconfigura sau chiar sfârşi. Sau există şi varianta să apară o nouă iubire la orizont. Totuşi fii prudent, pentru că este destul de dificil să desluşeşti realitatea. Recomandabil este să aduni informaţii despre cei dragi sau despre o persoană alături de care ai dori o relaţie de iubire şi să acţionezi într-o altă perioadă mai bună. Creativitatea va fi la cote înalte, de aceea orientează-ţi eforturile către un hobby. Sunt avantajate activităţile legate de artă, educaţie, sport şi chiar petrecerile. În a doua parte a săptămânii se întrezăreşte multă forfotă la serviciu. Unele activităţi sau proiecte se pot încheia. Relaţiile colegiale sunt distorsionate şi bine ar fi să îţi modifici atitudinea faţă de tot ce ţine de muncă şi implicaţiile ei. Bazează-te doar pe forţele tale şi evită provocările celorlalţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului şi aparatului urinar. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, decât în cazuri speciale. Odihneşte-te mai mult.

 

Sagetator
Familia şi casa vor fi subiectele principale ale următoarelor patru săptămâni, datorită intrăriii Soarelui în semnul Peştilor şi formării aspectului de Lună nouă în noaptea dintre 21 şi 22 februarie tot în Peşti. Începe o perioadă bună pentru reamenajări interioare, reparaţii de anvergură şi pentru achiziţionarea unor bunuri patrimoniale. Relaţiile cu membrii familiei vor fi mai strânse decât de obicei. Sunt posibile dialoguri aprinse şi dezvăluiri interesante din trecutul neamului din care provii. Nostalgia copilăriei şi farmecul personajelor din trecut te însoţesc permanent, oferindu-ţi un aer deosebit. Pe de altă parte, bine ar fi să nu iei în seama chiar tot ce afli despre rudele tale, întrucât sunt chestiuni care nu te privesc sau care nu pot fi explicate coerent deocamdată. De reţinut că în acest segment de viaţă şi activitate domneşte Neptun, cel care împrăştie ceaţă, nesiguranţă, dar şi farmec. Mentalul cotidian este bulvesat, de aceea evită deciziile majore şi dialogurile contradictorii. În ultimele zile ale săptămânii, temele principale vor fi relaţiile sentimentale şi cele cu copiii. Aceste relaţii sunt destul de conflictuale, existând riscul ruperii definitive. Poate ar fi bine să îţi schimbi atitudinea vizavi de iubire şi relaţii cu cei dragi. Se pare că la tine este hiba şi mai puţin sau deloc la ceilalţi.

 

Capricorn
Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor fi la mare căutare din această săptămână, datorită instalării Soarelui în semnul Peştilor şi aspectului de Lună nouă ce se va forma în noaptea dintre 21 şi 22 februarie, tot în Peşti. De unele persoane te vei îndepărta, însă se face loc pentru alte personaje noi mult mai interesante şi de folos în această etapă de viaţă. Dialogurile vor fi frecvente, însă fii prudent, deoarece mentalul cotidian îţi poate juca feste când te aştepţi mai puţin. Pe de altă parte există un risc destul de mare de iluzii şi dezamăgiri. Încearcă să nu îţi divulgi secretele şi planurile de viitor. Un alt aspect vizat de astre este cel al studiilor pe termen scurt. Ori te gândeşti să începi un curs necesar în domeniul profesional, ori pur şi simplu îţi vei îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii variate. De reţinut că procesele de învăţare şi evaluare sunt viciate, astfel încât nu forţa nota şi dozează-ţi eforturile. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc treburi gospodăreşti. Atenţie la sursele de foc din spaţiul locativ, pentru că există riscul unor avarii greu de controlat şi remediat! Sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente, dar şi planurile de reamenajări interioare sau pregătirea grădinii pentru primăvară. Relaţiile cu membrii familiei sunt tesionate. Se pot isca uşor discuţii aprinse, de aceea ţine-ţi firea şi ascultă părerile celorlalţi. Până la urmă se va cădea la pace şi toată lumea va fi mulţumită.

 

Varsator
Capitolul financiar primeşte din această săptămână razele Soarelui instalat în semnul Peştilor şi efectele aspectului de Lună nouă din noaptea dintre 21 şi 22 februarie, format tot în Peşti. Astfel se anunţă o nouă etapă de câştig din activitatea desfăşurată la un loc de muncă. Pe de altă parte poţi primi cadouri şi recompense substanţiale de la persoane necunoscute sau de la cine te aştepţi mai puţin. Fii prudent, evită cheltuielile hazardate sau investiţiile în afaceri. De fapt este o perioadă de probe ale vieţii, în care divinitatea te examinează la modul de relaţionare cu banii şi bunurile materiale. Recomandabil este să găseşti un echilibru între latura materială şi spirituală a vieţii, pentru că amândouă sunt interconectate şi interdependente. Energia vitală va fluctua destul de mult, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi ce nu te solicită prea mult. S-ar putea să fii nevoit să acorzi ajutor financiar unui membru al familiei. Verifică-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, achită mai întâi datoriile, facturile, taxele sau creditele şi apoi ocupă-te şi de nevoile celor apropiaţi. Spre sfârşitul intervalului analizat se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu rudele şi prietenii apropiaţi. Sunt posibile contradicţii între ce îţi doreşti tu de la aceste pesoane şi ce primeşti din partea lor. Poate că ar trebui să renunţi la unii şi să îţi îndrepţi atenţia către personaje noi. Plimbările în aer liber şi excursiile la munte ar fi excelente pentru încheierea acestei săptămâni.

 

Pesti

Tu eşti vedeta săptămânii atât datorită instalării Soarelui în semnul tău, cât şi datorită aspectului de Lună nouă ce se va forma în noaptea dintre 21 şi 22 februarie tot în Peşti. Sunt momente excelente de a te ocupa de sufletul şi trupul tău. Îţi sunt favorizate dietele, începerea unui program de exerciţii fizice, tratamentele cosmetice şi chiar înnoirea garderobei. Pe de altă parte încearcă să îţi cizelezi modul de relaţionare cu cei din jur. În acest sens, dialogurile cu specialişti în dezvoltare personală, psihologi şi participarea la diverse cursuri te pot ajuta mult. S-ar putea să ai tendinţa de a combate tot ce vine de la ceilalţi. Fii prudent, deoarece există un risc major de a-ţi strica toate tipurile de relaţii. Este o perioadă bună de a te ocupa doar de tine şi mai puţin de alţii. Evită provocările celorlalţi şi, funcţie de caz, explică-ţi acţiunile şi deciziile în cuvinte puţine, dar concise. A doua parte a săptămânii vine cu aspecte legate de banii câştigaţi din munca proprie. Sunt posibile câştiguri, dar şi cheltuieli neprevăzute. Ţine o evidenţă strictă a banilor şi evită cheltuielile hazardate, investiţiile şi afacerile ce promit câştiguri de orice fel.

 

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu