Aceste 4 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în această săptămână - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste 4 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în această săptămână

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Aceste 4 zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în această săptămână
zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste
Credit foto: Depositphotos.com

Opțiunile sunt abundente în problemele inimii pentru patru zodii chinezești săptămâna aceasta, în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2023.

Ne îndeamnă să ne amintim puterea acțiunilor si a schimbarilor. Picăturile de apă pot sculpta un întreg versant de munte în timp. În mod similar, micile schimbări și adaptări pot schimba o persoană în mod dramatic, atât în mod bun, cât și în cel rău. Același lucru este valabil și pentru relații, motiv pentru care este mai bine să permiti ceva să se dezvolte mai organic decât să te consumi de flăcările dorinței și să pui prea mult accent pe iluzii.

Dacă îți pui mintea la asta, poți obține orice în lume. De ce ar fi altfel în arena iubirii? Nu lăsa pesimismul să te împiedice să găsești dragostea adevărată dacă asta își dorește cu adevărat sufletul tău. Odată ce te hotărăști, norocul te va ajuta să găsești oamenii, locurile și oportunitățile potrivite până când îl vei întâlni în sfârșit pe acela. Acum să ne concentrăm asupra celor patru zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în această săptămână.

Maimuță

Maimuță, energia din jurul vieții tale amoroase este foarte puternică în această săptămână. Dacă ești într-o relație, ești îndemnat să nu te stresezi cu privire la viitor până la punctul de a te îmbolnăvi. Universul iti tine spatele și eliberează calea înainte pentru tine și partenerul tău. Concentrează-te în schimb pe obiectivele generale pe care le ai pentru relația ta și apoi fii deschis la magia norocului pentru a împleti acele vise la viață.

Dacă ești singur, ești îndemnat să ai răbdare chiar acum. Energia din această săptămână este în favoarea ta, dar pune accentul pe activitățile de îngrijire de sine mai degrabă de la căutarea activă a unei noi relații sau a unei relații romantice. La urma urmei, când strălucești din interior, viața ta din afară reflectă la fel. Ai încredere în proces, deoarece este o piatră de temelie spre găsirea celui potrivit pentru tine.

NUMEROLOGIE luna DECEMBRIE 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI!

3 zodii care anulează întotdeauna planurile în ultimul minut

Horoscop lunar dragoste decembrie 2023. Iubareata Venus trece in senzualul Scorpion. Ce devine incitant in relatii?

Bivol

Bivol, viața ta amoroasă se va simți mai buna săptămâna aceasta. Dacă ești într-o relație, ești încurajat să petreci mai mult timp de calitate cu celălalt. Poti face acest lucru prin aranjarea unor întâlniri creative, surprinzându-vă reciproc cu mici cadouri și favoruri sau chiar plecând într-o vacanță improvizată! Atâta timp cât vă angajați unul cu celălalt ca o echipă, norocul va continua să curgă prin viața voastră și va aduce mai multe oportunități de creștere în viitor.

Dacă ești singur, norocul tău în dragoste în această săptămână este strâns legat de viața ta romantică intimă. Doar ai grijă să nu risipești această avere frumoasă pe cei nemeritați sau pe cei care ar profita de tine. Dacă îți alegi partenerii cu atenție în funcție de cine merită să se implice cu tine în acest act sacru, atunci firul roșu al destinului te va ghida către adevăratul tău suflet pereche. Așa că acorda atenție steagurilor roșii și verzi!

NUMEROLOGIE luna DECEMBRIE 2023. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI!

3 zodii care anulează întotdeauna planurile în ultimul minut

Horoscop lunar dragoste decembrie 2023. Iubareata Venus trece in senzualul Scorpion. Ce devine incitant in relatii?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 29/11/2023