Shop
Ultimele 100 de articole

Sunt 4 tipuri de oameni nascuti in luna octombrie. Tu din ce categorie faci parte?

05 octombrie 2017, , Vizualizări:
octombrie - sexy toamna - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - beautiful-girl-2003650_1920

Octombrie este luna din an in care oamenii privesc cu nostalgie la lunile care au trecut si cu speranta la cele mai sunt pana la finalul anului. Poate de aceea, persoanele nascute in aceasta luna au darul de a analiza, de a judeca corect.

In plus, cei nascuti in octombrie sunt carismatici si romantici si gasesc intotdeauna solutii la probleme.

 

Persoanele nascute in luna octombrie au fost impartite in patru categorii, in functie de caracteristicile comune ale acestora.

 

 

Primul grup: 1-8 octombrie

Persoanele nascute in acest interval sunt chibzuite, orientate spre arta. Sunt generoase si sociabile. Iti este imposibil sa nu le iubesti. Stiu exact ce sa spuna, cand sa spuna, ca sa te simti bine. Le place sa vada partea plina a paharului si te simti bine in compania lor.

 

 

Al doilea grup: 9-15 octombrie

Nu vei inceta sa vorbesti despre cat sunt de puternici acesti oameni. Cu toate acestea, psihicul le contrazice fizicul. Sunt destul de anxiosi si se streseaza usor, iar faptul ca lumea se asteapta ca ei sa fie puternici adauga o presiune in plus pe umerii lor.

Sunt chibzuiti si meticulosi, exceleaza in cariere de consultant, manageri, politicieni, profesori, cercetatori, reporter, jurnalisti, ingineri, dar si in domenii artistice (pictura, sculptura).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.