8 calitati ale oamenilor nascuti in octombrie. Tu cate bifezi din lista? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 calitati ale oamenilor nascuti in octombrie. Tu cate bifezi din lista?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » 8 calitati ale oamenilor nascuti in octombrie. Tu cate bifezi din lista?
calitati ale oamenilor nascuti in octombrie

Fiecare luna este diferita si are frumusetea ei. La fel si oamenii nascuti in luna respectiva. Daca te-ai nascut in octombrie sau ai in familie pe cineva nascut in aceasta luna, trebuie sa citesti mai departe.

Iata 8 calitati ale oamenilor nascuti in octombrie. Cate bifezi din lista?

Carisma

Persoanele nascute in octombrie sunt foarte carismatice. Au o personalitate incantatoare, care atrage multa lume in jurul lor. Trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa te contrazici cu ei, pentru ca sunt foarte increzatori in fortele proprii si isi sustin cu tarie punctul de vedere, chiar si atunci cand n-au dreptate.

Romantism

Cine s-a nascut in octombrie este un romantic desavarsit si un amant priceput. Atrage cu usurinta persoanele de sex opus si poate cuceri imediat inima cuiva. Daca ai un partener nascut in luna octombrie, atunci vei avea parte de iubire toata viata.

Inteligenta emotionala

Persoanele nascute in luna octombrie sunt foarte constiente de propriile emotii, dar si de ale celorlalti. Sunt foarte intelegatoare cu cei din jur.

Impaciuitor

Cine s-a nascut in octombrie prefera pacea si armonia si va face tot posibilul ca sa le aiba. Rar ridica vocea sau isi pierde cumpatul. Ajunge destul de repede la un compromis.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/10/2022