Shop
Ultimele 100 de articole

Schimbari majore pentru aceste patru zodii in 2019

25 decembrie 2018, , Vizualizări:
zodii schimbare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sfatulparintilor.ro - starry-sky-2533009_1920

Capricorn

Din fericite pentru tine, nu te sperie schimbarile. Cu atat mai mult aceasta care iti este realmente benefica. Esti considerat o persoana foarte muncitoare, chiar dependenta de munca si preocupata de cariera. De data aceasta vei fi pregatit sa-ti asumi riscuri si sa iesi din zona de confort. Cand vei face acest lucru, vei avea nenumarate oportunitati de dezvoltare personala. Anul acesta te vei deschide mai mult in fata oamenilor si nu vei mai tine in tine. Vei vedea ca vei fi mult mai fericit.

 

Pesti

Poate ca ti-ai dat seama pana acum ca intuitia ta este din ce in ce mai buna. Schimbarea va veni tot pe aceasta linie intrucat vei invata sa iti asculti inima. Lasi in urma toate friciile si vei merge inainte fara ezitare. Nu te vei mai lasa influentat de altii si vei face doar ce-ti dicteaza inima.

 

 

Cum sa faci fata schimbarilor

Lumea nu este liniara, ci – mai degraba – concentrica. Unele lucruri iti amintesc de faptul ca ai mai fost candva in aceasta situatie, tocmai pentru a sti ce sa faci data viitoare. Cand simti schimbarea in aer, fii sigur ca urmeaza modificari profunde, care vor ridica gradul de iluminare si de progres al intregului pamant. Nu te astepta la ceva supranatural, ci doar la cresterea constientei in noua paradigma. Procesul de “trezire” este in plina desfasurare si fiecare dintre noi va fi acolo unde trebuie sa fie.

 

Sursa: spirtualposts.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax