Shop
Ultimele 100 de articole

Schimbari majore pentru aceste patru zodii in 2019

25 decembrie 2018, , Vizualizări:
zodii schimbare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sfatulparintilor.ro - starry-sky-2533009_1920

Vremurile se schimba, la fel si tu. Singura diferenta este ca unii accepta mai usor schimbarea, iar altii sunt mai indaratnici, dar schimbarea se produce oricum.

Aceste patru semne vor avea parte de schimbari majore in 2019. Se numara si zodia ta printre ele? Fii pregatit!

Taur

Toata lumea stie cat de mult urasti schimbarile, insa de data aceasta trebuie sa faci fata noilor circumstante. Da, toata lumea stie ca esti omul rutinei, al confortului si al stabilitatii. In 2018, insa, inveti ca nu mai este cazul sa fii incapatanat “ca un Taur”, ci sa te lasi purtat de valul schimbarilor. Altfel te vei simti de-a dreptul coplesit de tot ce se va petrece. La finalul transformarii vei fi o persoana puternica si concilianta.

 

 

Fecioara

Are loc o schimbare majora in acest an. Fecioarele au tendinta de a controla tot, ceea ce ii streseaza la maximum. Esti obisnuit ca lucrurile sa se faca intr-un anumit mod si, daca nu sunt facute asa, simti nevoia sa “repari”. Dar lucrurile nu trebuie intotdeauna “reparate”. Anul acesta vei invata ca numai acceptand schimbarea te vei dezvolta, o vei lua de la capat si vei depasi toate insecuritatile trecutului.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.