Shop
Ultimele 100 de articole

Noutatile toamnei 2017 pentru toate zodiile. A venit momentul sa accepti schimbarea! Afla care e schimbarea ta

06 septembrie 2017, , Vizualizări:

 

Capricorn

Relatiile sunt favorizate, indiferent de tipul lor. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu aceasta va deveni din ce in ce mai puternica. Daca, in schimb, ai fost tinut pe loc de frici, acestea se vor accentua. Provocarea este sa dai frau liber sentimentelor. Sa-ti analizezi fricile, vulnerabilitatile, si sa-ti dai voie sa te vindeci. Fii prezent, real in fata celor la care tii.

 

 

Varsator

Este timpul sa renunti. Ai incercat prea mult sa ascunzi niste secrete si tot ce ai reusit a fost sa devii din ce in ce mai anxios. E vremea sa te eliberezi. Nu incerca sa te opui schimbarilor! Fii rabdator, intelege-ti emotiile, rasfata-te, urmeaza-ti dorintele si vei simti progresul.

 

 

Pesti

Stabileste-ti limite sanatoase. Nu le permite celorlalti sa interfereze cu prioritatile tale. Este bine sa iti urmezi nevoile si dorintele, sa fii receptiv si la ce vor ceilalti, insa sa nu te ocupi de ei in defavoarea ta. Asuma-ti riscuri si succesul nu se va lasa asteptat. Nu astepta momentul „potrivit”! E posibil sa-l ratezi daca nu actionezi.

 

 

Berbec

Nu lua nimic personal. Ai tendinta sa faci asta si sa te stresezi inutil. Practica autocontrolul si incearca sa reduci la minimum grijile. Daca ai anumite temeri, confrunta-le, mai ales ca Mercur si-a reluat cursul direct. Adevarul va iesi la lumina oricat de mult ai vrea sa-l ascunzi asa ca nu-ti irosi energia.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.