Shop
Ultimele 100 de articole

Previziunile horoscopului chinezesc pentru septembrie-octombrie. Se schimbă energiile. Afla cum stai cu banii si cu dragostea

12 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
cocos - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - animal-2029473_1280

Cocoșul, regele zodiacului din acest an, schimbă energiile în toamna 2017

Cocoșul face parte din topul celor 5 zodii răsfățate de soartă în acest an. Totul a intrat pe un trend ascendent odată cu ziua de 7 septembrie, zi în care această zodie începe să guverneze energiile astrale, pentru o perioadă de o lună de zile.

Cocoșul beneficiază în 2017 de energia pozitivă adusă de stele speciale, dar este influențat și de aspecte astrologice nefavorabile, care pot pune probleme legate de vicii, mai ales la evenimente sau întruniri de afaceri.
Cu toate acestea, nu trebuie să-ți faci griji, deoarece energia pozitivă a perioadei septembrie – octombrie va fi, pe o scară de la 1 la 10, de nota 9.

 

O perioadă bună pe plan financiar, dar cu probleme pe plan sentimental

E timpul să ieși mai des în societate, să mergi la evenimente unde să-ți promovezi ideile. Este foarte important să profiți de influxul astrologic existent și să inițiezi acțiuni pe cont propriu, cum ar fi un nou job, o afacere. Nu pierde prea mult timp pentru a te decide, deoarece oameni de ajutor vor apărea în jurul tău, trebuie doar să ai curajul și să le ceri sfaturi sau chiar bani.

Autoritatea se va aplifica, există șanse sporite de a fi promovat și de a-ți clădi o reputație bună, datorită sârguinței de care ai dat dovadă. Desigur, lenea nu are ce căuta în programul zilnic, deoarece nu e vreme de stat ci de acționat. Doar în acest fel vei putea strânge bani.
Va fi o perioadă favorabilă pentru studii și acumularea de noi informații. Te poți orienta spre un curs de perfecționare.

 

 

Citeste continuarea pe ZODIACOOL.RO.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu