Shop
Ultimele 100 de articole

PREVIZIUNI 2019 de NOROC si BELSUG pentru fiecare ZODIE, aduse de JUPITER revenit acasa in Sagetator dupa 12 ani! In ce domeniu te vei imbogati?

26 decembrie 2018, , Vizualizări:
2019 jupiter in Sagetator - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - new-year-3357190_1920

SAGETATOR 2019 sub Jupiter in Sagetator

Este timpul tau sa stralucesti din plin !  Jupiter cel norocos este inapoi in semnul tau pentru prima data dupa 12 ani si sunt o tona de bunatati pregatite pentru tine. Intai de toate, norocul tau este puternic amplificat – este acel tip de an in care poti gasi un bilet norocos castigator de loto pe jos, ori sa gasesti mereu locul perfect de parcare la momentul potrivit sau alte asemenea situatii foarte norocoase. Tu acumulezi resurse, relatii si amintiri din toate experientele extraordinare pe care le atragi !

Dar cea mai mare crestere a acestui an este cresterea mentala pe care o experimentezi. Vei intalni multi oameni noi si vei descoperi oportunitati de a invata si de a calatori, deci foloseste la maxim aceasta energie ! In asa de multe feluri, acesta este anul tau. Bucura-te de fiecare secunda a lui.

 

 

CAPRICORN 2019 sub Jupiter in Sagetator

Jupiter in Sagetator in 2019 se afla in ceea ce se numeste casa a 12 a din harta ta, care este raspunzatoare de karma, de izolare si este considerata in general drept un loc nenorocos pentru o actiune planetara. Cand o planeta traverseaza tipic o casa a 12 a, ea indica o perioada de deconectare si singuratate, uneori chiar tristete. Jupiter este insa planeta norocului unde s-ar afla, deci el este exceptia ; nu e nimic de temut !

Timpul petrecut in singuratate nu va fi mai frecvent neaparat, insa va fi mai multa productivitate in el. Multa crestere interioara se poate intampla in acest an pentru tine prin meditatie, studiu sau munca de unul singur. Chiar si visele tale pot aduce inspiratii surprinzatoare in viata ta. Este un sector foarte spiritual al hartii tale, deci daca esti religios sau interesat de orice aspect metafizic al vietii, poti realiza foarte multe prin studiu, implicare si adaptarea credintelor tale acestei viziuni.

 

 

VARSATOR 2019 sub Jupiter in Sagetator

Tu esti un semn de aer, ceea ce inseamna ca esti foarte bun in a comunica cu altii. Varsatorul este in mod specific un semn al relatiilor platonice iar partea din harta ta activata de Jupiter in Sagetator este zona prieteniilor si cercurilor sociale. Activitatile de grup si munca facuta in comunitatea ta sunt de mare importanta iar grupul de prieteni este legat de propria ta crestere personala in acest an, deci trebuie sa te asiguri ca esti inconjurat de oamenii potriviti.

Daca valorile si opiniile tale sunt in aliniere cu prietenii tai, vei vedea cat de mult vei inflori si veti creste impreuna in acest an ! Daca descoperi ca prietenii tai nu sunt interesati in ce este cel mai bine pentru tine, circumstantele te incurajeaza sa mergeti pe drumuri separate. Cand vei gasi un “trib” in care sa te potrivesti perfect, recompensele vor fi abundente !

 

 

PESTI 2019 sub Jupiter in Sagetator

Jupiter si Sagitarius sunt niste minuni astrologice, dar stiai ca si semnul tau este un alt favorit al lui Jupiter ? Ori de cate ori se intampla ceva in Jupiter, tu si Sagetatorul simtiti la fel de puternic ! Alaturi de Neptun, Jupiter este si semnul tau conducator, deci aveti o relatie speciala oricum. Cu Jupiter in Sagetator, anul urmator din viata ta, 2019, este caracterizat de multa mobilitate benefica in domeniul profesional. Imaginea ta publica este intarita de puterile lui Jupiter, ceea ce iti livreaza un potential urias de a-ti creste reputatia si de a fi recunoscut public pentru realizarile tale.

Tu esti un semn pe care nu il deranjeaza sa pluteasca prin viata, sa viseze cu ochii deschisi si sa se relaxeze pe cale dintr-o parte in alta. Jupiter in Sagetator aprinde un foc sub tine si te forteaza sa iti setezi obiective, sa muncesti din greu ca sa le obtii si apoi sa vezi cum iti depasesti propriile asteptari ! Daca iti joci cartile bine si te dedici sa faci treaba buna, te asteapta beneficii profesionale cum nici nu ai visat, de la o crestere substantiala pana la prime sau promovari sau joburi noi foarte bune care vin spre tine !

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.