Persoanele de care sa te feresti in 2018, in functie de zodie. Stai departe de ele! - Pagina 3 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Persoanele de care sa te feresti in 2018, in functie de zodie. Stai departe de ele!

persoanele de care sa te feresti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - shocked-2681488_1920

 

Sagetator

Cel care te forteaza sa ii respecti regulile: Esti un aventurier, iti plac libertatea, explorarea si iti faci propriile reguil. In relatii, nu lasa pe ceilalti sa iti stirbeasca din personalitate. Evita, in 2018, persoanele care te forteaza constant sa iti schimbi regulile, sa te transforme in ceva ce nu esti si nu te reprezinta.

 

 

Capricorn

Cel care traieste doar pentru ziua de azi. Este o diferenta majora intre a trai momentul si a celebra doar prezentul, fara sa respecti trecutul si viitorul. Esti un semn preocupat de consecintele viitoare, caruia ii place sa anticipeze. Nu trebuie sa te rusinezi ca ai aceasta latura si incearca sa-i elimini din anturajul tau pe toti cei care nu par interesati de viitorul lor.

 

 

Varsator

Cel care iti consuma energia. Daca ai in jurul tau persoane care doar vor, vor, vor si iarasi vor, scapa de ei in 2018. Ai un suflet bun, esti o persoana darnica, dar trebuie sa mai spui si stop. Renunta la oamenii care doar iau de la tine si nu ofera niciodata nimic.

 

 

Pesti

Cel care spune despre tine ca exagerezi. Esti o persoana care se bazeaza pe sentimente si gandire. Pui la suflet orice experienta o. Dar acest lucru nu este neaparat un defect. Scapa in 2018 de persoanele care te fac sa te simti rusinat de ceea ce simti. Ai o inima mare, un suflet frumos si o minte agera. N-ar trebui sa-ti fie rusine de aceste lucruri.

 

 

Sursa: read.ohippo.com

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 03/01/2018