Shop
Ultimele 100 de articole

Persoanele de care sa te feresti in 2018, in functie de zodie. Stai departe de ele!

03 ianuarie 2018, , Vizualizări:
persoanele de care sa te feresti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - shocked-2681488_1920

 

Leu

Cel care te doboara. Este in natura ta sa fii maret, stralucitor, sa iei taurul de coarne si sa fii mandru de acest lucru. In 2018, distanteaza-te de oamenii care incearca sa te puna la pamant, sa te discrediteze, sa te faca sa crezi ca nu esti un om bun, sa-ti fie rusine de ceea ce esti.

 

 

Fecioara

Cel care incearca sa te schimbe. Esti ceea ce esti si esti foarte impacat cu propria persoana. Nu ai nicio problema in a lua decizii, in a petrece timp singur si a te incuraja. In 2018, evita contactul cu persoanele care nu iti respecta valorile, care incearca sa te “modeleze” dupa propriul plac pentru a-si satisface nevoile.

 

 

Balanta

Cel care isi pune intotdeauna propriile nevoi inainte. Esti un semn care se sacrifica pentru ceilalti. Pentru ca iti pasa. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i lasi pe ceilalti sa profite de pe urma bunatatii tale. In 2018, scoate-i din anturajul tau pe cei care se pun intotdeauna pe primul loc, in defavoarea ta, pe cei care nu te respecta.

 

 

Scorpion

Cel care nu iti intelege emotiile. Esti un semn de apa, cu emotii puternice. In 2018, evita sa mai stai in compania oamenilor care nu iti inteleg aceasta latura, care te fac sa te rusinezi de empatia pe care o arati celorlalti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.