Shop
Ultimele 100 de articole

Miscarile cosmice PUTERNICE din a doua parte a lunii FEBRUARIE au inceput deja! 5 EVENIMENTE aduc o energie INTENSA si UNICA ! O vom simti cu totii!

11 februarie 2019, , Vizualizări:
Miscari cosmice PUTERNICE - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - star-trails-828656_1920

Anul 2019 a inceput in forta iar luna ianuarie a semnificat o luna a unor puternice noi inceputuri din multe puncte de vedere. A fost marcata de doua eclipse intense, cea partiala de Soare si cea totala lunara, ce au adus energiile lor ce ne-au impins, chiar cu forta pe alocuri, tot inainte, motivandu-ne sa ne urmam visele.

In prima parte a lunii februarie, parca inca incercam sa simtim si sa intelegem directia acestui nou an si incotro ne va indrepta el. Inca se simt energiile eclipsei totale de Luna plina sangerie din 21 ianuarie, insa incet incet efectele sale vor scadea.

 

A doua parte a lunii februarie semnifica parteneriate, dualitate si chiar unirea de forte cu alti oameni cu care nu te gandeai ca o poti face. Va purta temele parteneriatelor si a dualitatii, ajutandu-ne sa ne construim fundatia cea mai buna pentru calea noastra.

 

Ce este semnificativ pentru luna februarie sunt cele patru mari evenimente astrale care, impreuna, vor crea in Cosmos un puternic val de noua energie. Incotro ne va duce ea ? Iata evenimentele :

 

 

Venus in Capricorn (din 3 februarie pana in 1 martie 2019)

Venus in Capricorn este in totalitate despre oameni si relatii ce isi culeg roadele urmare a muncii serioase si intense a la perseverentul Capricorn, fie la un nivel personal fie la nivel de echipa. In acelasi timp, aceasta faza este despre a munci intr-o maniera concentrata spre un scop comun, chiar universal. Drept rezultat, efortul este totalmente orientat spre un obiectiv, nu e asa, in van, doar de dragul muncii sau a muncii individuale. Energia acestui tranzit ne face sa muncim sustinut pentru treburile curente si eficiente, in loc sa ne aruncam fortele spre lucruri mari si de nerealizat.

Ce mai inseamna acest tranzit este evaluarea de sine. Daca ai avut dubii despre jobul tau, acum e momentul unei evaluari serioase.

Este o faza productiva si valabila si la nivel universal, posibil cu unele rezolutii la conflicte majore de pana acum, obtinute din cooperarea mai multor forte pentru un bine comun.

Venus, planeta relatiilor, va forma conjunctii importante cu muncitorul si perseverentul Saturn (pe 18 februarie) si cu rebelul si imprevizibilul Uranus (pe 1 martie). Acestea vor fi marca unui nou ciclu spiritual de dezvoltare a constiintei noastre.

 

 

Mercur in Pesti (din 10 februarie pana in 16 aprilie 2019)

Mercur in Pesti este despre a gasi puncte de tranzitie si echilibru intre ce visam si ce gandim si rostim, de asa natura incat sa navigam cu mai multa usurinta in viata. Este un tranzit excelent pentru creativitate, comunicare din suflet, imaginatie si visat cu ochii deschisi.

Obiectivele abstracte care vizeaza orice forma artistica sau marile intrebari si mistere ale vietii vor fi mai concrete si realizabile.

Pe 18 februarie, Mercur va fi in conjunctie cu visatorul Neptun, iar acest aspect astral are potentialul de a transforma o idee in realitate. Va expune secrete si va scoate la iveala ganduri ce stateau ascunse adanc in mintea subconstienta.

Mercur intra in retrograd, primul sau retrograd pe acest an, fiind totodata prima planeta ce intra in retrograd in 2019, pe 5 martie si va fi asa pana pe 28 martie.

 

 

Marte in Taur (din 14 februarie, Ziua indragostitilor pana pe 30 martie)

Marte in Taur are potentialul de a domoli lucrurile la un ritm natural de a fi. Acest lucru se intampla pentru ca Taurul este despre a avea rabdare si a fi impamantat si asezat acolo unde ii e locul. Dar acest lucru nu se intampla usor, vorbim totusi despre Marte, planeta energiei, actiunii, impulsivitatii si razboiului. Ne putem astepta la unele scantei intense pe zona banilor, sexului si existentei per ansamblu.

Vom vedea, incet incet, efectele lui Marte in impulsivul Berbec cum se sting, lasand o stare de calm cum numai in Taur poate fi Marte.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu