Shop
Ultimele 100 de articole

Mercur a iesit din retrograd! Ghid de supravietuire cu Mercur revenit direct! A trecut sau nu pericolul?

22 iunie 2021, , Vizualizări:
Mercur iese din retrograd

2. Planifica lansarea

Cu Mercur retrograd, probabil ca ai invatat sau experimentat unele lucruri neasteptate. Poate ca ai auzit vesti de la cineva la care nu te asteptai, poate ai invatat ceva valoros la munca sau intr-o relatie. Poate ca ai dezvoltat idei noi pe un domeniu al carierei sau te-ai decis sa faci schimbari binevenit in relatii si simti acea claritate pe care ai dobandit-o.

Daca ai avut asemenea experiente, este foarte bine, inseamna ca Mercur retrograd a fost productiv pentru tine.

Daca nu, lasa timpul sa lucreze. Uneori inspiratiile capatate in timpul lui Mercur retrograd nu se manifesta imediat ci isi arata beneficiile cand iese si din zona de umbra (deci inceputul lui aprilie cel devreme).

Deci, fara miscari si actiuni bruste deocamdata. Nici tu nu te trezesti dimineata si sari pe loc pe treaba, nu? Planifica-ti pasii urmatori. Mercur direct este despre toate sistemele necesare aranjamentelor de calatorii, contractelor de facut, conexiunilor de derulat.

Acum ai de decis ce doresti sa faci cu tot ce ai invatat despre tine si despre viata ta in acest tranzit 29 mai – 21 iunie 2021. Nu sari, planifica, Mercur inca isi bea cafeaua karmica si la fel sa faci si tu.

 

3. Pe locuri, fiti gata, start !

Dupa ce ii lasi lui Mercur timpul sa isi bea cafeaua karmica in perioada sa de umbra, maxim 2 saptamani, urmeaza perioada in care sa beneficiezi de energia sa, mai ales ca la acel moment Luna noua va fi in Berbec, deci este startul oficial pentru un nou inceput. Ia initiativa intr-o directie pe care ai planificat-o si dorit-o.

E momentul sa faci, e momentul sa incepi punand semintele in pamant. Acum esti in pozitia ideala sa semnezi noi contracte, sa faci o achizitie mare, sa iei o decizie importanta pentru o cheltuiala, sa incepi o noua relatie sau sa reincepi o relatie cu cineva cu care ai racit-o in timpul retrogradului. Dintr-o data, totul pare clar si totul face sens din nou. Daca nu esti sigur de unde sa incepi sau ce nou inceput sa imbratisezi, fa ceva total diferit in aceasta perioada.

In concluzie:

Vrei un nou inceput intr-o relatie? Fa ceva ce nu ai facut inainte. Poate vrei un alt statut in relatia curenta. Cu Mercur direct, comunicarea in relatii este din nou favorizata si favorabila. Urmeaza o abordare diferita intr-o conversatie fata de ce ai avut in urma cu cateva saptamani.

Foloseste acelasi tip de abordare pentru orice nou inceput la care te gandesti. Incearca ceva nou. Tine minte, cheile pentru succesul tau acum este sa folosesti ceea ce ai invatat despre tine si din aceste experiente cand Mercur a fost retrograd, si sa le folosesti pentru noua lansare a ceea ce iti doresti !

Surse : astrologyanswers.com ; horoscopefriends.co.uk

Imagine de Steve Bidmead de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.