Mercur a iesit din retrograd! Ghid de supravietuire cu Mercur revenit direct! A trecut sau nu pericolul? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur a iesit din retrograd! Ghid de supravietuire cu Mercur revenit direct! A trecut sau nu pericolul?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Mercur a iesit din retrograd! Ghid de supravietuire cu Mercur revenit direct! A trecut sau nu pericolul?
Mercur iese din retrograd

Au fost cateva saptamani frustrante pentru multi oameni, gratie lui Mercur retrograd 2021 care se va incheia in 22 iunie 2021. Tocmai cand eram pe cale sa facem un progres masiv, ceva s-a intamplat. Un computer sau un telefon s-a stricat. Ai raspuns la telefon tocmai cand s-a oprit din sunat. Mailuri s-au ratacit sau trimis cu intarziere. Calatoriile au avut parte de neprevazute la multe persoane. Stim deja ca toate acestea se mai intampla in timpul lui Mercur retrograd. Tocmai de aceea mereu apasam pe butonul de pauza sau punem in asteptare orice aspecte majore de viata in timpul acestui tranzit care se repeta de 3 ori pe an. Prima data in acest an a fost in perioada 31 ianuarie si 19 februarie.

Rasuflam usurati sau nu inca, acum ca Mercur si-a oprit miscarea retrograda si revine la miscarea directa? La ce sa ne asteptam cu Mercur direct in primele saptamani dupa un tranzit retrograd?

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

La inceput Mercur direct poate cauza mai mult haos si confuzie decat ne-am astepta.

VIDEO 9 Sfatulparintilor.ro: Cuvintele magice din timpul somnului cu care se vindeca sufletul copilului nostru dar si al nostru

Ce se intampla cand Mercur revine direct?

Faptul ca Mercur revine la miscarea directa sau stationeaza direct, cum se mai spune, nu inseamna ca am iesit total din ceata. Intram in perioada de umbra (la fel ca atunci cand Mercur se pregateste sa intre in retrograd) iar aceasta este considerata de multi astrologi ca fiind cea mai haotica dintre toate. Micuta planeta Mercur, prima de la Soare, are o perioada de umbra destul de lunga, de aproximativ 2 saptamani.

Asadar, trebuie sa mai avem putina rabdare inainte sa avem incredere deplina ca functiile lui Mercur sunt revenite in totalitate la normal.

Daca te intrebi ce altceva se poate intampla acum ca am scapat de retrograd, este bine sa stii ca drumul inca este stancos insa te poti bucura ca lucrurile se vor imbunatati cu siguranta! Noi inceputuri din toate punctele de vedere!

Dupa ce totul se potoleste, iti este recomandat sa revizitezi toate acele lucruri care nu au functionat tocmai bine cand Mercur a fost retrograd sau pe care tu, in mod intelept, le-ai pus intentionat in asteptare sau cele pe care circumstantele le-au directionat sa se opreasca sau sa se amane.

Horoscop special: Al doilea Mercur retrograd se incheie! Pe ce PUNE LUMINA la fiecare ZODIE Mercur DIRECT din 22 iunie 2021?

Mai ai de lucrat la tot ce a fost sau ai facut gresit in perioada cu Mercur retrograd.

De exemplu, unele erori provocate pot ramane in continuare erori si nu vei sti pana cand nu treci prin ele cu o verificare. Erorile din timpul retrogradului merita a fi corectate.

Ideea principala cu Mercur retrograd este ca orice faci in aceasta perioada – mai ales nou nout – este nevoie sa revezi si sa refaci. Acum ca Mercur devine direct, nu mai e nevoie de acest tip de precautie si verificare, insa tot e bine sa iei la mana ce a fost in perioada 29 mai – 21 iunie in viata ta.

Iata cum sa te folosesti de puterea lui Mercur direct, dupa ce trece perioada de umbra:

1. Trezeste-te, dar usurel si bland

Mercur revenind direct este ca atunci cand te trezesti dintr-un somn foarte adanc. Ce se intampla cand suntem profund adormiti? Corpurile noastre se orienteaza spre interiorul lor, atat fizic cat si mental. Multe s-au intamplat intern in fiecare dintre noi in ultimele saptamani, fie ca realizezi fie ca nu. Poate ca ai visat mai mult, poate ca ai gandit mai mult la aspecte din tine, despre tine, despre o relatie, despre trecutul tau pe care a fost nevoie sa il revezi din alta perspectiva.

Si cei la care tu te gandesti mai mult au trecut si trec si ei prin acelasi proces.

Insa acum gata, este timpul trezirii. Retine insa ca energia lui Mercur direct nu te izbeste asa dintr-o data. Fii prudent in perioada de umbra a lui Mercur intre retrograd si direct pentru ca pot fi unele sincope in domenii precum comunicare, calatorii si toate comunicatiile si aparaturile de care raspunde Mercur.

Ai rabdare o saptamana sau doua inainte ca Mercur sa se simta el insusi din nou. Viata nu va fi asa de interiorizata si pusa pe repeat ca atunci cand Mercur “dormea” dar nici nu se trezeste brusc din pat si se pune pe treaba, asa cum nici noi nu o facem. Planifica, asteapta, fii optimist.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/06/2021