Shop
Ultimele 100 de articole

Luni e Luna plina in Scorpion. Echilibrul se modifica. Ce semne sunt afectate cel mai mult?

29 aprilie 2018, , Vizualizări: ...
luna plina 30 aprilie - sfatulparintilor.ro - pexels-photo-776871

Luna plina din 30 aprilie are loc in Scorpion. De la Luna Noua din Berbec, de acum doua saptamani, luna a “calatorit” jumatate din ciclul sau. Semn dupa semn, Luna a ajuns acum in Scorpion si straluceste in lumina Soarelui, aflat in zodia Taur.

Aceasta reflectie este punctul culminant al unui proces care a inceput la Luna Noua din Berbec, un proces de trezire sprirituala a celor care accepta dezvoltarea in acest sens. Daca Luna Noua a reprezentat impulsul inceputului, Luna plina din Scorpion aduce raspunsul emotional de care are nevoie sufletul pentru transfromare, aduce dorinta de a renaste.

Desi toate Lunile pline in Scorpion readuc la suprafata dorinta de renastere, aceasta este cu totul speciala, intrucat dorinta este mai puternica decat oricand.

 

Afla cum afecteaza Luna plina roz fiecare zodie aici.

 

 

Se schimba echilibrul

Sunt trei aspecte cosmice care face aceasta Luna plina cu totul speciala. In primul rand, aflata la 9 grade si 38 de minute, in Scorpion, Luna este in opozitie cu Soarele in Taur, iar lumina este in cuadratura cu Nodurile Lunare aflate la 10 grade si 30 de minute de axa Leu-Varsator. In plus, Luna plina face cuadratura cu axa eclipsei totale de Luna din 31 ianuarie.

Cele doua evenimente cosmice (Luna plina in Scorpion si eclipsa totala de Luna) aduc la lumina sentimente contradictorii: dorinta de stabilitate materiala (Taur) si dorinta de securitate emotionala (Scorpion). Acum se schimba echilibrul si balanta inclina fie intr-o parte, fie in alta, marcand inceputul unei noi perioade in viata fiecaruia.

 

 

Manifestarea

Saturn este retrograd de la 9 grade in Capricorn si formeaza un aspect de conjunctie cu Luna plina in Scorpion, ceea ce intareste semnificatia deosebita a acestei Luni pline. Saturn este marele invatator si da tuturor posibilitatea sa se disciplineze si sa-si faca ordine in sentimente. Iar Luna plina aduce manifestarea dorintei si pornirea in obtinerea rezultatelor dorite.

 

Modele de dezvoltare

Un alt factor astrologic important este trapezul care se formeaza pe aceasta harta a Lunii pline. Doua Triunghiuri ale Cunoasterii, fiecare in opozitie cu celalalt, iar cele patru puncte ale trapezului sunt Saturn, Luna, Nodul Lunar Nord si Mercur. Acest model de trapez sugereaza procesul invatarii si al dezvoltarii personale.

luna plina 30 aprilie

Nu putem fugi de acest punct culminant si vom avea decizii importante de luat. Emotiile ne vor pune in miscare sub aceasta perspectiva plina de inspiratie, gratie aspectelor astrologice din acest moment: Luna in conjunctie cu Jupiter, ceea ce creeaza aspect de conjunctie cu Neptun.

 

Epilog

In functie de casele in care se afla planetele personale in acest moment, Luna plina din Scorpion poate insemna urmatoarele:

– problemele aparute la sfarsitul lunii ianuarie ajung la punctul culiminant

– schimbarea locuintei

– schimbari in dinamica relatiei de cuplu

– in cazul unor femei, dorinta de intimitate in cuplu devine mai puternica decat nevoia de securitate materiala

– pentru unii barbati poate creste pasiunea pentru o anumita femeie, sentimente ce fusesera ascunse “sub pres”, dar care n-au fost uitate.

 

Cele mai afectate zodii de noua pozitie a Lunii sunt Scorpion, Taur, Leu si Varsator, in special persoanele nascute la sfarsitul primului decan sau inceputul celui de-al doilea, al fiecarei zodii in parte.

 

 

Sursa: cosmosofastrology.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu