Shop
Ultimele 100 de articole

Luna iulie modificari importante. In ce zile trebuie sa fim prudenti. Previziuni Astrocafe.ro

04 iulie 2017, , Vizualizări: 1,445
foc inima horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fire-heart-961194

in traditia populara romaneasca, luna Iulie este denumita luna lui cuptor. Credem sau nu, ne place sau nu, analogia atmosferei acestei perioade cu un cuptor incins este cat se poate de veridica, mai ales in ultimii ani de cand Uranus se tot plimba prin Semnul zodiacal al Berbecului.

si in aceasta luna Iulie 2017, traditia populara romaneasca se va mentine – poate chiar la cote mai ridicate fata de anii anteriori. Deci caldura, foc manifestat sub diverse forme, dar si apa in cantitati impresionante. De asemenea vom exersa proverbul/adevarul stiintific: apa stinge focul si-l va stinge aproximativ pana in preajma datei de 23 Iulie.

Focul purifica, Apa curata, Aerul ne ajuta sa respiram si sa ne revigoram creierul, iar Pamantul ne asigura stabilitate. Dezechilibrul acestor Elemente se manifesta si in structurile corpului nostru fizic, de aceea, poate mai mult ca oricand, este bine sa fim prudenti, atenti la semnalele organismului nostru si nu in ultimul rand sa ne ingrijim corespunzator sezonului cald in care ne aflam din plin si pe care cu siguranta nu-l vom uita.

Dintre Semnele zodiacale, doar Fecioara, Scorpionul si Varsatorul nu sunt vizitate de planete, astfel ca nativii acestor Zodii si cei cu marcaje astrale importante in aceste Semne sunt oarecum lasati in pace, insa nu ar trebui slabita vigilenta. Din cand in cand apar influente puternice de la Semnele zodiacale opuse lor, cum ar fi de la Pesti, Taur si Leu.

 

Crucea cardinala, alcatuita din Berbec-Balanta si Rac-Capricorn ramane in continuare foarte solicitata, insa in preajma datei de 23 Iulie, cumva tensiunile cardinale incep sa se diminueze si vom simti foarte clar o relaxare pe anumite segmente ale vietii noastre, in functie si de marcajele native ale fiecaruia dintre noi.

Aspectul de Luna plina se va forma in Semnul Capricornului pe 9 Iulie. Jocuri de culise in campul muncii, segmentul sanatatii reapare in prim-plan prin divulgarea unor informatii mai mult sau mai putin credibile sau utile, dorinta de control si dominare greu de stapanit, agresivitate.

Unul din bratele crucii fixe este foarte solicitat si anume bratul alcatuit din Semnele Gemeni si Sagetator. Revin in atentie copiii si persoanele tinere, iar situatiile, evenimentele in care sunt implicati alaturi de varstnici sunt lectii de viata, avertismente in primul rand pentru adultii in varsta. De aceea este bine sa fim foarte atenti la copiii si tinerii din preajma noastra, pe de o parte pentru a-i proteja, ajuta, dar pe de alta parte pentru a-i intelege si accepta asa cum sunt ei in realitate si nu cum am dori noi sa fie.

incepand cu aceasta luna va intra in joc Crucea fixa prin Semnele Leu si Varsator. in preajma datei de 23 Iulie, Soarele se muta cu surle si trambite in Semnul sau de domiciliu Leul si foarte rapid il urmeaza si Luna, formand aspectul de Luna noua. Dinamism, actiune, agresivitate, relatii de prietenie si/sau protectorat revigorate, altele distruse definitiv; orientare spre alte proiecte personale si profesionale de anvergura.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu