Jupiter in Varsator 2020-2021. E timpul pentru ceva diferit - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Jupiter in Varsator 2020-2021. E timpul pentru ceva diferit

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Jupiter in Varsator 2020-2021. E timpul pentru ceva diferit
Jupiter in Varsator - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - jupiter-3813573_1920

Jupiter in Varsator este un tranzit important si mult asteptat al anului 2020. Incepand din 18 decembrie 2020 si pana in 30 decembrie 2021 (exceptand perioada 13 mai – 29 iulie 2021 cand va intra in Pesti dar va reveni), viziunile tale pentru viitor vor incepe sa se schimbe. Este timpul pentru o mare descoperire, o mare schimbare in modul in care vezi si intelegi lucrurile. Este timpul pentru o noua mentalitate mai etica in cee ace priveste siinta, tehnologia, comunicatiile, internetul.

Exista un puternic indemn de a merge mai departe, de a imbunatati lucrurile, de a avea mai mult individualism, mai multa libertate, etalitate si drepturi ale omului. Este posibil sa existe o crestere a numarului de persoane care vad lucrurile diferit, care isi doresc reforme, care vor schimbari si care sunt dispusi sa experiemnteze ceva iesit din comun. Totul este in cautarea unei vieti noi, mai bune. Acesta crestere a dorintei pentru schimbare poate insemna si ca protestele si actele de rebeliune se vor inmulti.

Jupiter in Varsator – Instabilitate si nesiguranta

Tranzitul lui Jupiter in Varsator completeaza seria de instabilitate, socuri si nesiguranta, cauzate de tranzitul lui Uranus in Taur (Uranus fiind planeta care patroneaza Varsatorul). Acesta este, intr-adevar, un moment care ne provoaca la schimbare, care ne cere sa ne deschidem mintea catre alte posibilitati si optiuni. Cu Saturn, de asemenea, in Varsator, starea de panica si rezistenta la schimbare poate fi accentuate. Insa, cu munca grea si cu perseverenta, realism si planificare se pot stabili alternative durabile.

Varsatorul este prietenos, progresiv, simbolul constientei intelectuale, combinata cu abilitatea de a vedea viitorul, de a vedea posibilitatile dincolo de ceea ce se vede si stii. Varsatorul este un semn sociabil, comunicativ, caruia ii place sa aiba prieteni, care isi doreste sa faca parte din grup. Varsatorul este, insa, si un semn independent, care apreciaza egalitatea, libertatea si individualitatea. De aceea nu este deloc dispus sa se “lege” sau sa fie restrictionat de reguli, traditii.

Varsatorul este rational si logic, dar si inspirational prin modul sau de gandire, care are tendinte neconventionale, rebele si revolutionare. Varsatorul este semnul inventatorului, al reformatorului, al rebelului care indeamna la schimbare, la stabilirea unei alte stari de fapt.

Citeste si: Saturn in Varsator 2020-2023. Urmeaza MAREA conjunctie! La ce sa ne asteptam!

Cum sa intelegi energia lui Jupiter

Jupiter este planeta expansiunii, a abundentei, a oportunitatilor, asa ca acesta este un an pentru a ne extinde orizonturile intr-o maniera in care numai Varsatorul stie. Jupiter aduce optimism, aduce luminita de la capatul tunelului spre care tintim cu totii. Poti resimti dorinta de a face si mai multe, de a avea si mai multe. Dar, totodata, sa fii recunoscator pentru cee ace ai deja.

E vremea sa fim mandri de unicitatea noastra, sa ne gandim constient la directia in care se indreapta societatea. Este timpul sa ne extindem orizonturile stiintifice si tehnologice, sa mergem dincolo de cee ace este deja familiar si sa vedem o crestere a descoperirilor si a inventiilor stiintifice si tehnologice, o extindere a calatoriilor spatiale, noi perspective ale planetelor si Universului.

Energia idealista a Varsatorului – care vede o lume mai buna pentru toata lumea – se traduce prin teoria si viziunea unui viitor mai bun, bazat pe libertate, egalitate. Acest lucru influenteaza inclusiv modul in care ne organizam si interactionam in comunitate, in familie, cu prietenii, in grupuri, la nivel local, national sau international.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 14/12/2020