Shop
Ultimele 100 de articole

Saturn in Varsator 2020-2023. Urmeaza MAREA conjunctie! La ce sa ne asteptam!

12 decembrie 2020, , Vizualizări:
Saturn in Varsator - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - saturn-54999

Saturn in Varsator este unul dintre cele mai asteptate momente ale anului 2020. Intrarea lui Saturn in Varsator din 17 decembrie 2020 (unde va sta pana in martie 2023), este strans legata de conjunctia gigantilor cerului Jupiter-Saturn din21 decembrie.

Aceasta NU este o simpla conjunctie – este prima conjunctie in Varsator, de la inceputul secolului al 15-lea. Iar cireasa de pe tort este ca se petrece exact la 0 grade in Varsator. In lumina acestei conjunctii – care va revolutiona societatea – trebuie sa acorzi atentie acestei intrari a lui Saturn in Varsator.

Citeste si: VENUS in SAGETATOR 2020. 15 DECEMBRIE 2020 – 8 IANUARIE 2021. In sfarsit, aer si lumina in relatii! Nu este NICIODATA prea tarziu pentru bine!

Saturn in Varsator – la ce sa te astepti

Pentru a sti la ce sa te astepti de pe urma acestui transit, iata ce inseamna, de fapt, intrarea lui Saturn in Varsator.

Saturn este marele invatator. Cuvintele lui de ordine sunt: disciplina, rabdare, responsabilitate, maturitate. Saturn vrea sa crestem!

Saturn a petrecut doi ani si jumatate in Capricorn si in aceast rastimp cu totii am invatat lectia regulilor, a ierahniilor si a controlului. Si am facut-o, de bunavoie sau obligati de conjuncture.

Acum este randul Varsatorului sa fie examinat de catre Marele invatator. Desigur, orice schimbare este incomoda la inceput. Saturn a fost in Varsator la inceputul acestui an, cand au inceput masurile carantina impotriva Covid. Aceste masuri au schimbat pentru totdeauna modul in care am interactionat cu ceilalti.

Am avut:

– distantare (Saturn) sociala (Varsator)

– calatorii aeriene (Varsator) amanate (Saturn)

– lucru la distanta (Saturn) si online (Varsator)

Oare sa insemne acest lucru ca Saturn in Varsator este despre restrictii? NU! Saturn ne forteaza sa mergem pe teritorii necunoscute, astfel incat sa putem avea o schimbare de paradigm sis a dezvoltam calitatile pozitive ale semnului.

Te mai poate interesa: VENUS in SAGETATOR 2020. 15 DECEMBRIE 2020 – 8 IANUARIE 2021. Cand alegi speranta in locul fricii, orice este posibil

Schimbari cu Saturn in Varsator

Exista un motiv pentru care Varsatorul il urmeaza pe Capricorn. Nu putem avea promisiunea de libertate a Varsatorului, fara sa fi invatat inainte ce sunt si cum functioneaza procesele, regulile si ieharhiile impuse de Capricorn.

Iesirea lui Saturn din Capricorn nu inseamna ca vom renunta la regulile si structurile acestuia, ci doar vom aplica un tip diferit de ordine, impus de Varsator. Saturn este Saturn, pana la urma. Este planeta structurii, a disciplinei si a ordinii. Dar, in timp ce Capricornul este despre ordinea de la varf spre baza (de la lider), in Varsator este invers. Progresul vine de la progresul individual si se propaga spre varful piramidei. Cu Saturn in Varsator autoritatea esti TU. Nu trebuie sa o cauti in exterior, ci in propriul sine.

Nu rata nici: Horoscop TAROT pentru Luna noua in Sagetator. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Norocul e de partea ta

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.