Jupiter in Pesti. Intensa calatorie a lui Jupiter intre zodii 2021-2022. Compasiune, inspiratie si spiritualitate - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Jupiter in Pesti. Intensa calatorie a lui Jupiter intre zodii 2021-2022. Compasiune, inspiratie si spiritualitate

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Jupiter in Pesti. Intensa calatorie a lui Jupiter intre zodii 2021-2022. Compasiune, inspiratie si spiritualitate
jupiter in pesti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - jupiter-5808571_1920

Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului nostrum solar, incepe o calatorie intensa printre zodii. Gratie marimii ei, mutarea dintr-o zodie in alta aduce schimbari la nivel profund. Din decembrie 2020, Jupiter a intrat in semnul Varsatorului, a format Marea conjunctie alaturi de Saturn. Jupiter, marele benefic, si Saturn, marele profesor si lordul karmei si al responsabilitatii si-au dat intalnire pe cer, in 21 decembrie. Multi spun ca acesta este punctul de start al Erei Varsatorului. Altii spun ca a inceput deja in anii ’60, iar alte voci sustin ca abia peste 120 de ani va incepe. Nimeni nu poate spune cu certitudine cand va incepe Era Varsatorului. Dar asta nu stirbeste cu nimic din importanta acestui tranzit al lui Jupiter.

Jupiter in Pesti 2021-2022

Timpul petrecut de Jupiter in Varsator se apropie de final (nu pentru multa vreme insa). Marele Benefic va intra in Pesti la data de 13 mai, pentru prima data din 2010 incoace. Jupiter va ramane in Pesti pana in iulie 2021, cand va reveni pentru ultima data in Varsator (in miscare retrograda). Mai sunt ceva afaceri ramase neterminate sau cadouri nedespachetate de care trebuie sa te ocupi. Spre finalul anului, in 29 decembrie 2021, Jupiter se va intoarce in Pesti, unde va ramane aproape tot anul 2022.

Lui Jupiter ii prieste in Pesti. Pana sa fie descoperit Neptun, planeta conducatoare a Pestilor a fost considerata Jupiter. Ca vechi patron al Pestilor, Jupiter este capabil sa-si exercite puterea maxima si sa ne lege de intelepciunea uitata din trecut. Tocmai de aceea in aceasta perioada poti simti mai multa dorinta de a studia trecutul, de a intelege mai profund semnificatia misiunii pe pamant, de te conecta cu intelepciunea stramosilor si astrologilor antici.

Jupiter in Pesti activeaza energia spirituala si te poti simti mai atasat de simturile tale, de Sinele tau Superior. Jupiter reprezinta expansiunea si abundenta, iar Pestii guverneaza spiritualitatea, religia, de aici si nevoia atingerii unor alte niveluri de constienta.

Fiind ultimul semn din seria de 12, Pestii reprezinta completul, intregul. Iar Jupiter te ajuta sa vezi imaginea de ansamblu, sa intelegi mai bine misiunea. Jupiter in Pesti inseamna mai multa creativitate, mai multa visare, mai multa imaginative. Aceasta energie te poate ajuta sa dezvolti proiecte creative care au legatura cu fantezia si misticismul.

Care planeta te atrage cel mai mult? Raspunsul iti arata ce energie a vietii ai

Iata cum arata tranzitul lui Jupiter intre zodii in perioada 2021-2022

2021

13 mai: Jupiter intra in Pesti

20/21 iunie: Jupiter intra in retrograd

28 iulie: Jupiter se intoarce in Varsator

19 octombrie: Jupiter iese din retrograd in Varsator

29 decembrie: Jupiter intra in Pesti

2022

10 mai: Jupiter intra in Berbec

27 iulie: Jupiter intra in retrograd

28 octombrie: Jupiter se intoarce in Pesti

22 noiembrie: Jupiter iese din retrograd in Pesti

20 decembrie: Jupiter iese din Pesti si intra in Berbec. Nu se va mai intoarce in Pesti pana in 2033.

Urmareste si Video 41 Sfatulparintilor.ro: Cat mai poti atunci cand crezi ca nu mai poti? Sus vibratia! Esti mai puternic decat crezi

Darurile lui Jupiter in Pesti 2021-2022

Iata ce beneficii aduce tranzitul lui Jupiter in Pesti.

  • Noi schimbari spiritual
  • Noi filosofii
  • Cresterea interesului pentru religie si spiritualitate
  • Fascinatie catre misticism, occultism, fantezie
  • Inovatii in cinematografie, fotografie, muzica
  • Schimbari puternice in industria muzicala si a divertismentului
  • Mai multa preocupare in domeniul sanatatii mintale
  • Acceptarea spiritualului ca alternativa de vindecare
  • Inovatii in studiul marilor si oceanelor

Fiind semn de Apa, Pestii, insotiti de Jupiter pot aduce cantitati mai mari de precipitatii, ceea ce poate creste riscul de inundatii sau tsunami.

Jupiter in Pesti 2021, norocul alaturi de tine

Unul dintre cele mai asteptate tranzite ale anului 2021 este calatoria lui Jupiter intre mai multe zodii. Calatoria incepe in 13 mai, cand Jupiter intra in Pesti. Jupiter este planeta norocului, a abundentei si a dezvoltarii, astfel ca prezenta sa in zodiac este aproape intotdeauna o binecuvantare cosmica. Dar intrarea in Pesti (semn de Apa) aduce si mai multa magie, avand in vedere faptul ca Jupiter este planeta guvernanta traditionala a Pestilor – deci capabila sa faca unele dintre cele mai bune lucrari in aceasta zodie.

Asadar, in perioada 13 mai – 28 iulie, prezenta lui Jupiter in Pesti va aduce un sentiment general de mirare si fantezie in vietile noastre, cresteri spirituale, inspiratii creative, un sentiment de visare si optimism magic. Poti simti ca orice este posibil, oricat de incredibil ar parea. Toate semnele zodiacale vor fi binecuvantate de acest tranzit norocos.

Surse: foreverconscious.com, wemystic.com, bustle.com

Imagine de ParallelVision de la Pixabay

Imagine de Peter Lomas de la Pixabay

Data articol: 11/05/2021