Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscopul Astrocafe.ro luna octombrie. Situatii tensionate, nesiguranta in cuplu, probleme de sanatate. Vezi zodiile vizate

01 octombrie 2017, , Vizualizări:
horoscop sfatulparintilor.ro - pixabay_com - zodiak-1791803_1280
Iata previziunile astrale pentru luna octombrie 2017, potrivit AstroCafe.ro
 astrocafe

Berbec

Zodia Berbec

Berbecii au mult de lucru in aceasta luna. Relatiile, munca si sanatatea sunt in prim-plan. In prima parte a lunii, e posibil sa apara multe situatii tensionate, atat in relatia de cuplu si in interactiunile cu ceilalti, cat si la locul de munca sau in ce priveste starea de sanatate. E necesara multa prudenta in comunicare dar si in manuirea diverselor obiecte de uz profesional, intrucat exista risc de conflicte si/sau accidentare.

Multi Berbeci vor lua decizii importante si cu bataie lunga, mai ales in ce priveste relatiile. Viata lor amoroasa este plina de neprevazut. In preajma zilelor de 5 si 19 octombrie, in special, exista posibilitatea fie sa termine o relatie, fie sa aduca o schimbare in interiorul ei. De asemenea, pot incepe relatii noi, inedite, atat profesionale cat si romantice.

Din 10 octombrie, Jupiter se muta din Balanta in Scorpion pentru un an de zile, invitandu-i pe acesti nativi la mai multa profunzime in relatii si la angajamente serioase, cu implicarea unor resurse comune intrarelationale. Au un an de zile la dispozitie pentru a-si expansiona resursele financiare. Multi Berbeci vor gasi o cale prin care sa prospere.

Taur

Zodia Taur

Taurii sunt vizati in special in zona muncii si sanatatii, dar si in zona sentimentala. Au parte de atentie, afectiune, pasiune si se simt mai conectati la partenerii lor sau la posibilitati noi de a-si construi relatii frumoase. Taurii sunt dispusi acum sa dea foarte mult, sa fie dedicati celor pe care ii iubesc.

Atentie la sanatate, in octombrie e posibil sa apara semnale de la organism, daca exista diverse suferinte pe care le-au neglijat sau negat. Acum e momentul sa caute terapeuti, consilieri, specialisti potriviti care sa-i sprijine sa rezolve astfel de situatii. In orice caz, nu sunt indicate excesele, ci e important sa fie prudenti si mai grijulii.

In sfera muncii, multe se pot da peste cap in acesta luna. Se produc schimbari, se rup colaborari, apar altele noi, in orice caz mediul lucrativ sufera modificari iar Taurii e necesar sa fie flexibili.

A doua parte a lunii le aduce experiente frumoase in plan relational. Se bucura de atentie, apreciere si dragoste. In plan social, sunt recunoscuti pentru ce sunt si fac, pentru rezultatele lor. In plan personal, sunt doriti, simpatizati, se simt iubiti.

Gemeni

Zodia Gemeni

Pasiune, decizii rapide, izbucniri, schimbari si lovituri de teatru, mai ales in sfera amoroasa, unde lucrurile sunt mereu in fierbere. Nu e nimic sigur in ce priveste relatiile amoroase ale Gemenilor in acesta luna,  in orice moment se poate schimba ceva. Ei se confrunta acum cu consecinte ale unor neglijente sau nesinceritati, iar acum sunt nevoiti sa recunoasca un adevar si sa ia unele decizii.

Totusi  aceasta instabilitate le aduce Gemenilor si multa creativitate, inspiratie si idei excelente, precum si deschidere sa vada posibilitati noi, pentru ca devin mai prezenti.

Vestile bune vin dinspre sectorul muncii si al sanatatii, unde din 10 octombrie se instaleaza Jupiter in Scorpion, pentru un an de zile. Asta inseamna ca Gemenii isi infloresc activitatea profesionala, se extind, serviciile lor devin mai profitabile si mai bine primite.

Si din punct de vedere al sanatatii, acesti nativi vor acorda mai multa atentie, de data aceasta avand sansa de a indrepta cu usurinta anumite afectiuni, dereglari, betesuguri.

Rac

Zodia Rac

Pentru Raci, exista inca multa vulnerabilitate in ce priveste zona sanatatii si a vitalitatii, in primele doua saptamani ale lunii. Asadar, acesti nativi e bine sa fie atenti, sa se ingrijeasca, sa renunte la obiceiuri toxice si sa-si pastreze echilibrul emotional. Multi Raci vor apela la terapeuti, cor cauta metode potrivite de vindecare.

In plan familial si profesional, pot avea loc rasturnari de situatie si decizii radicale pe care le iau in aceasta luna, pentru a se elibera din niste constrangeri si limitari.

Vestile excelente pentru Raci vin din zona iubirii, puterii si creativitatii. Incepand cu 10 octombrie, pentru un an de zile, Racii au sustinere foarte frumoasa atat in ce priveste deschiderea inimii si manifestarea iubirii, cat si in ce priveste creativitatea, afirmarea, puterea, succesul profesional.

Poate ca primele doua saptamani ale lunii vor fi inca tensionate si Racii vor avea impresia ca bat pasul pe loc sau ca li se inchid usi sau ca nu sunt auziti, e necesar sa aiba rabdare, sa fie diplomati si intelepti, intrucat a doua parte a lunii aduce multe motive de sarbatorire, iar ei vor intelege la ce le-au folosit toate experientele.

Leu

Zodia Leu

Provocarile lunii octombrie, pentru Lei, sunt de natura relational-afectiva si financiara. Aceste doua aspecte pot fi corelate, acolo unde exista tensiuni in cadrul relatiilor, pornite de la bani. In orice caz, Leii sunt acum pusi in fata unor situatii destul de apasatoare, datorate fie unor intarzieri sau blocaje financiare, fie unor raporturi tensionate cu persoana iubita sau cu copiii. Au de gestionat o serie de momente care pot genera schimbari de abordare in cadrul relatiilor cu anturajul si chiar la locul de munca.

Nici cu vitalitatea nu stau excelent, asa ca si aici e necesar sa fie atenti, sa se ingrijeasca si sa-si gaseasca un echlibru in toate.

Puterea Leilor sta acum in cuvant, in comunicare si negociere. Absolut totul se poate rezolva, acolo unde gasim un Leu intelept, gata sa negocieze, sa se informeze, sa priveasca lucrurile lucid. In plus, Leii sunt extraordinari acum in toate contextele informationale, didactice, academice, oratorice. Sunt foarte abili in comunicare, transmit elocvent mesajul pe care il au, sunt extrem de inspirati si creativi, isi fac usor intrari, relatii, aliati.

In zona caminului si in viata de familie au loc imbunatatiri si expansiune, experiente fericite, mai ales dupa 10 octombrie.

astrocafe
Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.