Horoscopul amoros al lunii septembrie 2016 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul amoros al lunii septembrie 2016

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul amoros al lunii septembrie 2016
 Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna septembrie 2016.

 

 

Berbec

 

Pentru Berbecii aflati intr-o relatie stabila nu este exclusa o cerere in casatorie. Iar Berbecii singuri se bucura din plin de intalniri amoroase ce pot sa-i aduca mai aproape jumatatea. Nu este exclus sa intalnesti un potential partener intr-o delegatie in strainatate. In cuplurile casatorite poate aparea vestea unui bebelus.

 

 

Taur

Relatiile pe care Taurul le are in acest moment se cimenteaza. Taurii casatoriti duc o viata armonioasa si nu este o idee deloc rea conceperea unui bebelus. Taurii singuri pot avea succes in amor dupa 22 septembrie, cand astrele le favorizeaza mai multe intalniri in urma carora sa se infiripe o idila. Nu este exclusa o relatie cu o persoana de la birou sau de la sala de sport pe care o frecventezi.

 

 

Gemeni

Luna septembrie aduce mult romantism pentru Gemeni. Relatiile sunt guvernate de iubire. Gemenii singuri vor avea parte de momente pasionale si excitante. Pentru Gemenii implicati in relatii amoroase solide, vestea venirii pe lume a unui bebelus poate fi o adevarata binecuvantare.

 

 

 

Citeste continuarea aici.

Data articol: 31/08/2016