Shop
Ultimele 100 de articole

HOROSCOP URANIA OCTOMBRIE 2017: În ce zile dai randament la serviciu, când ai probleme în amor şi când e bine să joci la loto

04 octombrie 2017, , Vizualizări: 3,202
horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

HOROSCOP URANIA OCTOMBRIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În cursul sau în jurul datelor de 1, 3 și 5, te bucuri de randament la serviciu și bună înțelegere cu colegii de muncă. În preajma zilei de 8, poți primi sarcini de muncă ce-ți depășesc atribuțiile sau experiența acumulată până acum. În cursul sau în jurul datei de 9, caută să reechilibrezi raportul de forțe dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri. Nu ajungeți niciunde în ritmul acesta.

Din 10 încolo, conexiunea emoțională dintre tine și persoana iubită poate deveni mai puternică decât oricând. Profiturile obținute în asociere cu terți pot crește și ele, dar doar dacă există o doză ridicată de transparență între voi. În preajma zilei de 11, se poate să nu te simți tocmai bine, fapt pentru care ar fi bine să te axezi pe sănătate. Începând cu 14, lucrurile merg bine pe plan amoros.

În cursul datei de 15, pot apărea disensiuni între tine și partener. După data de 17, pot avea loc unele destănuiri în raport cu asociatul/a sau cel drag care vă pot închega relația în jurul zilei de 18. Între tine și persoana iubită și/sau partenerul de afaceri, lucrurile pot evolua mai repede după 22. Stai bine cu moralul în preajma lui 24. Caută să nu faci pe cocoșul în casă în jurul lui 28.

 

HOROSCOP URANIA OCTOMBRIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Viața ta sentimentală urmează o curbă ascendentă în jurul sau în cursul zilei de 1, 3 și 5. Nu lăsa gelozia și posesivitatea să te acapareze în preajma zilei de 8. În jurul sau în cursul zilei de 9, este posibil să primești sarcini de serviciu care te depășesc ca experiență sau atribuții. Începând cu 10 a lunii, relația ta cu partenerul poate evolua destul de mult. Important e să fie direcția potrivită.

Caută să nu-ți sufoci partenerul și/sau copiii cu afecțiune în preajma zilei de 11. Din 14 încolo, se întrevede o perioadă bună pentru sănătatea și cariera ta, cu excepția datei de 15 când e posibil ca lucrurile să se complice nițel. După data de 17, vorbești parcă mai ușor pe limba partenerului de viață și/sau afaceri, fapt care poate avea un impact mare asupra relației de cuplu sau profesionale.

Din 22 încolo, dispui de randament mai mare, dar caută să nu te epuizezi cu totul. Dacă urmărești să obții unele sponsorizări sau să cooptezi membri în cadrul unui proiect, caută să preiei inițiativa în cursul zilei de 24. La serviciu, te poți confrunta cu unele provocări în preajma datei de 28. Se prea poate să fie vorba de sarcini care te solicită mai mult fizic și intelectual decât de obicei.

 

 

HOROSCOP URANIA OCTOMBRIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În cursul sau în preajma zilelor de 1, 3 și 5, pot apărea evenimente importante în cadrul familiei care pot avea un impact emoțional puternic asupra ta. Nu-i lăsa pe cei dragi ai tăi să se amestece în viața ta de cuplu în jurul zilei de 9. Din 10 încolo, te bucuri de mult randament la serviciu, dar ai grijă să nu te extenuezi. Nu lăsa pe nimeni în bucătăria relației amoroase în preajma lui 11.

Începând cu data de 14, se îndulcește atmosfera în relația de cuplu și în raport cu copiii. În jurul datei de 15, caută să te împarți echitabil între viața sentimentală și cea socială. Din 17 încolo, se prea poate să comunici mai ușor cu colegii de muncă, fapt care poate duce, în cursul sau în jurul zilei de 18, la unele realizări importante. După data de 22, se animă nițel viața ta amoroasă.

Profesional vorbind, în cursul sau în preajma zilei de 24, se întrevede o perioadă bună pentru tine în care te bucuri de spor și randament. În jurul datei de 28, este posibil ca gelozia și posesivitatea să te acapareze, purtându-te într-un mod neadecvat cu persoana iubită și/sau copiii. Încearcă să le oferi mai multă încredere și să nu îi sufoci cu afecțiunea ta. Altfel, lucrurile ar putea degenera.

 

 

HOROSCOP URANIA OCTOMBRIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

În cursul sau în jurul zilei de 1, 3 și 5, se anunță o perioadă bună pentru a negocia colaborări sau a lega parteneriate. În preajma datei de 8, pot interveni unele conflicte cu colegii de muncă sau se defectează aparatura de la birou și apar unele decalaje. Din 10 încolo, viața ta amoroasă urmează o curbă ascendentă. În jurul zilei de 11, se pot ivi din nou disensiuni cu tovarășii de serviciu.

Începând cu data de 14, se îndulcește atmosfera de acasă. În preajma sau în cursul zilei de 15, se prea poate să te împarți cu dificultate între viața de familie și carieră. Din 17 încolo, comunici parcă mai ușor cu persoana iubită și/sau copiii, fapt care poate duce la unele revelații în raport cu ei în jurul datei de 18. Caută să faci în așa fel încât să discuți lucruri importante pentru tine și ei.

După data de 22, se dinamizează nițel lucrurile între tine și apropiați, fapt care poate duce uneori la conflicte. În jurul sau în preajma zilei de 24, lucrurile par să se desfășoare frumos între tine și persoana iubită. Ideal ar fi ca, în jurul datei de 28, să nu lași pe nimeni să intervină între tine și cel drag. Chiar dacă aveți unele probleme, nu ar trebui ca familia să se amestece între voi doi.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu