Horoscop special: SOARELE în SĂGETĂTOR, 22 noiembrie – 21 decembrie 2022! În sfârșit, vești bune! Ce BENEFICII ne aduce strălucitorul Săgetător? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: SOARELE în SĂGETĂTOR, 22 noiembrie – 21 decembrie 2022! În sfârșit, vești bune! Ce BENEFICII ne aduce strălucitorul Săgetător?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop special: SOARELE în SĂGETĂTOR, 22 noiembrie – 21 decembrie 2022! În sfârșit, vești bune! Ce BENEFICII ne aduce strălucitorul Săgetător?
soare in sagetator
Credit foto: Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Între 22 noiembrie și 21 decembrie 2022 ne bucurăm de un nou sezon glorios al Soarelui în zodia Săgetător. Trecerea de la sezonul și supremația Scorpionului la cea a Săgetătorului înseamnă o nouă schimbare dinamică în energie, pe măsură ce ieșim la suprafață din adâncimile în care ne-a băgat Scoropionul și ne încălzim sub influență caldă și curajoasă a Săgetătorului.

Că semn de foc, Săgetătorul dorește să aibă viziune pentru viitor, să creeze și să experimenteze viață. Care ne este următorul pas? Care este următorul orizont spre care suntem gata să înaintăm? Iată întrebări firești ale sezonului Săgetător!

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Ritmul vieții se schimbă sub nouă dinamică și orice ezitare sau distragere de atenție de până acum se ridică. Toate sistemele sunt turate spre înainte.

Sub influență Sagetatorului o luna de zile, cu toții vom dori să fim mult mai liberi și să ieșim din zonele noastre de confort pentru că ne dăm seama instinctiv că viață înseamnă mult mai mult decât ce este acum.

El ne susține să fim mai luminoși, optimiști și relaxați în felul în care abordăm viitorul și să ne descotorosim de tot ce ne trage în spate. Este o energie benefică de final de an când toată lumea se gândește automat ce îi va aduce noul an, cum se va încheia acesta și ce planuri să își facă. Putem chiar simți că nu ne putem domoli ritmul și că ne mirăm ce să facem mai întâi pe ultima sută de metri înainte de a intră în 2023.

Pe măsură ce acest sezon se derulează, ne vom simți mult mai dispuși să fim mai autentici cu lumea din jurul nostru dar și să fim mai optimiști în relațiile romantice. Unii se vor deschide, în sfârșit, spre o conexiune sufletească specială.

Cuvintele specifice sezonului Săgetător și focusul nostru vor fi: cunoaștere, onestitate, optimism, autenticitate.

Vom avea curajul de a fi imperfecți și ne vom da voie să fim vulnerabili, știind că fiecare în parte suntem făcuți și din putere dar și din zbucium. Vom hrăni acele conexiuni de suflet și acel sentiment de a aparține ce pot fi autentice doar atunci când suntem deja convinși că suntem suficienți atât cât suntem.

Săgetătorul este cel mai norocos semn zodiacal, fiind condus de Marele Benefic Jupiter, deci fiecare dintre noi va gusta mai mult sau mai puțin de acest aer pozitiv plin de șansă și noroc.

Dacă vei începe să te simți tras în mai multe direcții, nu te ambala pentru că este doar energia Sagetatorului care acționează în viață ta. Ea îți poate aduce multiple potențiale și oportunități, ceea ce nu înseamnă că nu vom avea și emoții negative din când în când.

CE SĂ FACI:

Citește. Săgetătorul este un veșnic student al vieții și prețuiește foarte mult educația. Adopta și tu iubirea de a învața a Sagetatorului și expandeaza-ți mintea cu un subiect total nou pe care ți-ai dorit mereu să îl explorezi.

CE SĂ SPUI:

“DA!”  că un oportunist în sensul bun al cuvântului și dornic de asumare de riscuri, Săgetătorul este întotdeauna pregătit pentru orice ar aduce momentul. Acceptă invitațiile, chiar dacă aparent nu te încânta. Dacă nu încerci, nu vei află niciodată …

UNDE SĂ MERGI:

Undeva diferit. Cea mai mare bucurie a Sagetătorului este să meargă în locuri unde nu a mai fost. Acest tranzit este timpul potrivit și de a rezervă în sfârșit acel bilet în acel oraș pe care ți-ai dorit demult să îl vezi sau măcar să mergi la un restaurant unde nu ai mai mâncat până acum.

CE SĂ PORȚI:

Încălțăminte sport. Săgetătorul este mereu pe drum, deci te poți trezi că pleci să faci ceva și ajungi în cu totul alt loc. Hainele ușoare, confortabile te ajută să mergi oriunde te poartă vântul vieții și te asigura că nimic nu te ține blocat sau îngreunat.

CE SĂ CUMPERI:

Un bilet de avion. Săgetătorul este coordonatorul locurilor îndepărtate, deci cel mai bun mod de a îmbrățișa această energie este să mergi undeva departe unde să dai peste alte gusturi, mirosuri, simțuri. Dacă nu ai cum placă, uită-te pe siteuri turistice sau bloguri de călătorii sau mergi la un restaurant exotic că să îți expandezi lumea în afară zonei de siguranță a propriului tău oraș.

DE CE SĂ TE FEREȘTI:

De minciuni. Săgetătorul este cunoscut drept semnul marilor adevăruri dar și a marilor minciuni. Pentru că semnul acesta e coordonat de masivul și expansivul Jupiter, este și greu să nu exagerezi un pic, sau un pic mai mult, sub Soarele aflat în Săgetător.

CE SĂ AȘTEPȚI CU MARE BUCURIE:

Să îți expandezi mintea! Profită de această abordare entuziastă și foarte deschisă spre cunoaștere a zodiei Sagetatorului și folosește timpul că să înveți lucruri noi, să întâlnești oameni noi și să atragi și imprastii energie pozitivă.

Toată lumea iubește un Săgetător, iar acest tranzit este șansă ta să experimentezi pe pielea ta stilul sau de viață optimist și entuziast !

Iată ce îți pregătește sezonul Sagetătorului 2022!

BERBEC

Soarele în Săgetător înseamnă pentru ține prezența să în sectorul tău de aventură și spirit unde va fi până pe 21 decembrie. Se va trezi dorința pentru mai mult decât rutină obișnuită și căutarea de experiențe dincolo de banal devine focusul perioadei. Este un ciclu bun în care să înveți, să expandezi ce știi, să simți noi idei și posibile noi scopuri, să promovezi, publici sau să călătoreșți. Acest ciclu aduce la lumina nevoile tale pentru experiențele vieții, pentru învățat și pentru entuziasm. Descoperi noi activități, subiecte și idei și ele te pot duce spre noi afaceri și relații. Va fi și o dorința puternică de a-ti îmbunătăți situații din viață în moduri pline de semnificație sau de a atinge un nivel mai mare de libertate și stare de bine. Activitățile care hrănesc sufletul și spiritul vor fi semnificative și atractive pentru ține.

Luna noiembrie nu le poartă NOROC acestor TREI zodii! Află ce e de făcut!

Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

TAUR

Soarele în Săgetător înseamnă călătoria să o luna în sectorul tău solar 8, ceea ce înseamnă descoperirea unor pasiuni adânci. Acest sector conduce impartasitul la nivel intim și financiar. Cu Soarele aici, vei avea tendința să te focusezi pe a te conecta în relații profunde sau cu sinele tău interior, descoperind ce te face să vibrezi și ce vrei cu adevărat de la viață. În următoarele săptămâni, temele vor fi strategia, planificarea și impartasitul cu alții. Cauți mai multă intensitate și pasiune în viață ta și nu ești mulțumit să îți trăiești viață fără să crești, să te schimbi, să te îmbunătățești. Ce se întâmplă în spatele scenei sau ce se află sub straturi este de mare importanță acum. Dacă ai de renunțat la un obicei prost sau la ceva ori cineva ce nu își mai are rostul în viață ta, acum e timpul pentru această schimbare. Poți și să înveți despre ce te motivează dar și ce atașamente ai.

Luna noiembrie nu le poartă NOROC acestor TREI zodii! Află ce e de făcut!

Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

GEMENI

Soarele în Săgetător își începe călătoria de o luna în sectorul tău de parteneriat, aducând o nouă energie socială în viață ta pentru următoarea luna. Relațiile, în special cele care implică un contact unu la unu, devin focus puternic acum. Este o perioada puternică să te ocupi de diferențele din relații. Câștigi în tot ce înseamnă negocieri și ajungi la compromisuri, obțînând succes în față altora. Săptămânile următoare înseamnă și o mare mare dorința de a fi aproape de alții, în special de un prieten sau partener de încredere sau de a colabora, negocia și consilia. Ești în formă bună să te apropii de oamenii la care ții și să întăriți conexiunea prin activități comune. Îți exprimi puterea prin relații și poți atrage personalități puternice în viață ta. Acordă atenție specială și zonelor vieții care sunt in dezechilibru pentru că acum cauți mai multă armonie, pace și bucurie.

Luna noiembrie nu le poartă NOROC acestor TREI zodii! Află ce e de făcut!

Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 18/11/2022