Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Aceste 4 zodii vor fi în lumina reflectoarelor în noiembrie. Află de ce sunt norocoase și dacă te numeri printre ele!
zodii noroc noiembrie
Credit foto: Depositphotos.com

Suntem în plin sezon al Scorpionului și vei fi atras de mistere fără să fi fost pasionat de ele până acum. Ca semn de apă fix, Scorpionul nu înseamnă doar menținerea unei înțelegeri ferme asupra expresiei emoționale, ci se concentrează și pe determinare și dorința de a ajunge în miezul problemei, datorită lui Marte, conducătorul planetar al Scorpionului. Ambiția tinde să fie la cote maxime în acest sezon, ceea ce va permite tuturor să se fixeze asupra oricărui obiectiv cu o ușurință imensă. În timp ce vederea în tunel este incredibil de ușor de întreținut în această perioadă a anului, patru zodii norocoase vor avea cea mai bună lună noiembrie 2022.

Iată cele mai norocoase zodii din luna noiembrie 2022.

TAUR: Dinamică în relații

A fost un sezon destul de încărcat pentru tine, dragă Taur, mai ales la capitolul relații. Pe măsură ce Soarele continuă să călătorească prin Scorpion și prin conducătorul hărții, Venus, și se cere să vă plonjezi în profunzimile emoționale ale conexiunilor în această lună. Deși ești o persoană căreia îi place de obicei să concentreze practicul și logica, Soarele care călătorește prin zodia ta soră te încurajează să te cufunzi în conexiunile tale intime cu ceilalți. Cu Venus ca patron zodiacal, ești mereu dornic să prioritizezi relațiile tale, iar sezonul Scorpionului este momentul perfect pentru a te apleca asupra intensității care vine odată cu zodia, permițându-ți să te apropii de cei dragi.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

LEU: Prietenie în familie

Luna aceasta, casa și viața ta de familie sunt subliniate pe măsură ce Soarele își face drum prin a patra casă. Dacă există ceva în istoria familiei tale sau în dinamica actuală pe care ai căutat să îl eviți, acum este momentul să desfaci straturile. Nu ezita să te scufunzi adânc în orice emoții pe care le-ai îngropat aici, dragă Leu. Chiar dacă asta înseamnă să te retragi din lumina reflectoarelor care bat puternic pe tine. Fundația ta este de unde pleacă totul, așa că despachetează orice emoții neexprimate în această zonă pentru a te vindeca și a putea merge mai departe.

SCORPION: Emoții puternice

Pune-ți centura, dragă Scorpion, pentru că sezonul tău este acum în plină desfășurare. Pe măsură ce Soarele continuă să călătorească prin prima ta casă a sinelui, toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Dar excesul de atenție poate să nu fie ceea ce cauți neapărat. Vrei să te miști în tăcere și să lași succesul să vorbească de la sine. Dar această lună marchează momentul ideal pentru a îmbrățișa atenția nou găsită. Va fi în continuare esențial să îți menții nevoia de confidențialitate. Cu toate acestea nu trebuie să  îți fie teamă să socializezi mai mult decât de obicei.

VĂRSĂTOR: Focus pe carieră

În acest sezon, Soarele continuă prin a 10-a ta casă de carieră și imagine publică, aducând atenție și notorietate demersurilor tale profesionale. Acum este momentul să-ți arăți munca, dragă Vărsător, ceea ce înseamnă că va trebui să accepți să fii personajul principal pentru un pic. Acest lucru poate fi inconfortabil pentru tine la început, dar munca ta grea merită să fie recunoscută. Urmărirea unei promovări sau a unei noi oportunități de carieră ar putea fi chiar în cărți. Munca ta grea nu va fi trecută cu vederea acum, așa că asigură-te că profiți de orice aduce această atenție nouă.

sursa: Elitedaily.com

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie:
Data articol: 12/11/2022