Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Ultimele doua saptamani cu puternicul MARTE in ambitiosul CAPRICORN. Ce iti aduce combinatia DINAMITA pana pe 30 martie?

14 martie 2020, , Vizualizări:
marte in capricorn 2020

Marte in Capricorn 2020 pentru Sagetator

Marte in Capricorn, tranzit o data la doi ani, vine cu o energie pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti o situatie financiara ce te preocupa. Seteaza-ti scopuri clare financiare, cum ar fi sa platesti o datorie sau sa castigi/obtii suma x, apoi vino cu un plan de actiune si devino cat se poate de comis si serios sa te tii de el si sa il realizezi. Seteaza-ti un buget si urmareste-l. Daca cresc cheltuielile, ele te vor motiva sa gasesti un venit suplimentar si sa creezi un plan prin care sa iti monetizezi talentele.

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Marte in Capricorn 2020 pentru Capricorn

Ce vrei mai mult si mai bine de la viata ta ? Ce crezi ca trebuie sa mai faci ? Marte este in zodia ta dupa doi ani, deci te aseaza automat in scaunul soferului pana pe 30 martie. Este oportunitatea ta sa ataci sarcini provocatoare dar atat de ridicate si pline de satisfactie. Orice vei face acum va lasa o urma de netagaduit, deci actioneaza responsabil. Poate fi si timpul ideal pentru orice tine de propria persoana si imagine. Un nou look, noi actiuni pentru a arata si te prezenta mai bine?

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Marte in Capricorn 2020 pentru Varsator

Daca ai nevoie de energie ca sa lucrezi la ceva departe de ochi sfredelitori si lume dezlantuita, acesta este intervalul ideal de timp sa faci asa ceva. Este totodata si ocazia perfecta sa inchizi subiecte care isi au radacina, hat, demult in trecut. Marte este in Capricorn pana pe 30 martie, data la care va ajunge la tine. Si viata ta sexuala va deveni interesanta pentru ca Marte aduce la suprafata dorinte si nevoi din interior din adancimi. Multe se vor intampla in spatele scenelor vietii tale in acest tranzit si multe vei face tocmai datorita lor.

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Marte in Capricorn 2020 pentru Pesti

Iata o perioada sociabila pentru tine cu Marte in Capricorn o data la doi ani de zile. Poti lucra cu altii la scopuri comune sau puteti fi concurenti pentru acelasi scop. Comunitatea din care faci parte se trezeste la viata si poti vedea multe schimbari in urmatoarele sase saptamani. Este timpul pentru tine sa iti energizezi reteaua si conexiunile sociale si sa iti asiguri un loc mai avantajos printre prieteni, colegi, cei de nivelul tau. Poti lucra cu succes si spre un vis mult indragit inimii tale dar care implica si oameni din grupul tau.

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Documentare surse : astrology.com ; horoscopefriends.co.uk ; tarot.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.