Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Ultimele doua saptamani cu puternicul MARTE in ambitiosul CAPRICORN. Ce iti aduce combinatia DINAMITA pana pe 30 martie?

14 martie 2020, , Vizualizări:
marte in capricorn 2020

Marte in Capricorn 2020 pentru Leu

Marte in Capricorn, tranzit ce revine dupa doi ani, iti da o energie debordanta de a te ocupa de toate aceste maruntisuri ale vietii de zi cu zi ce fac diferenta intre o viata de succes si o viata de stres. Te simti cumva coplesit si inzapezit sub munti de treaba ? Sau poate esti ingrijorat cu privire la sanatatea ta si nu ai avut energia necesara sa incepi o dieta ? Oricare ti-ar fi preocuparea, oricare ar fi domeniul unde ai nevoie de energie puternica sa rezolvi problemele, Marte in Capricorn iti va fi de un real ajutor, ca si cum bei o portie efervescenta de vitamine energizante!

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Marte in Capricorn 2020 pentru Fecioara

Marte in Capricorn vine o data la doi ani, iar pentru tine este o oportunitate fantastica, determinata si muncitoare Fecioara, pentru a te distra si a simti viata si altfel decat o abordezi tu ! Acum este timpul sa transformi un hobby intr-o afacere, sa incerci sa concepi un copil, sa ai parte de sex pe cinste sau sa gasesti iubirea adevarata. Exprima-te fara inhibitii ! Oricare este dorinta si tanjirea inimii tale, este timpul sa faci un plan de bataie sustenabil si solid si sa treci imediat la treaba.

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Marte in Capricorn 2020 pentru Balanta

Oricare ar fi temele ce tin de camin, casa sau familie si care te preocupa sau apasa de cel putin un an de zile vor primi acum o portie solida de energie turbo de la acest tranzit Marte in Capricorn ce nu a mai avut loc de doi ani. Clarifica tot ce ai nevoie pana pe 30 martie, data pana la care Marte este de partea ta pe aceste subiecte. Fie ca e vorba de a despacheta cutii dupa o mutare, a vinde o proprietate, a construi o casa sau o extensie, a cumpara un apartement sau a pune granite in relatia dintre tine si un membru de familie, bazeaza-te pe ajutorul de aur al acestei energii speciale.

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Marte in Capricorn 2020 pentru Scorpion

Poti aborda cu succes aproape orice doresti in acest tranzit Marte in Capricorn ce are loc o data la doi ani. Fie ca vrei sa treci de un examen dificil, sa iti pui la punct afacerea, sa rezolvi o problema in vecinatatea ta, sa iti clarifici documente importante, sa iti repari masina sau sa construiesti o noua retea sociala, Marte este aliatul tau. Da, si este si vremea sa te exprimi clar, direct si asumat ! Deci te asteapta o luna si jumatate ocupata si plina ! Vrei sa stii unde se afla norocul tau ? Treci la treaba!

NOU! Horoscop tarot zilnic. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.