Zodia Pesti. Totul despre barbatul Pesti. Totul despre femeia Pesti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Zodia Pesti. Totul despre barbatul Pesti. Totul despre femeia Pesti

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Zodia Pesti. Totul despre barbatul Pesti. Totul despre femeia Pesti
Zodia Pesti

Zodia Pesti. Soarele este in Pesti intre 19 februarie si 20 martie. O persoana nascuta in acest interval de timp este considerata a fi in zodia Pesti.

Retine faptul ca un om nu este doar semnul dat de pozitia in care era Soarele cand s-a nascut. Personalitatea sa este modificata si influentata de semnul zodiacal in care era Luna, Venus, Marte atunci cand s-a nascut. Dar si de aspectele formate intre planete, de pozitia tuturor pe harta natala. De aceea, unele persoane se “potrivesc” foarte bine descrierii unei zodii. La altele, caracteristicile sunt ponderate de influentele altor planete de pe harta natala.

A inceput Zodia Pesti! Mesaj special al Cosmosului. Atentie la vise pana pe 20 martie!

Zodia Pesti. Despre zodia Pesti

Al 12-lea semn al zodiacului

Semn: Mutabil

Element: Apa

Energie: Yin

Conducator planetar: Neptun

Anotimp: Iarna
Motto: EU CRED

Piatra: Jad. Coral. Acvamarin

Culoare: Albastru verzui

Parti de corp guvernate de Pesti: picioare, vene

Cuvinte cheie despre Pesti: intuitiv, visator, artist, empatic, sensibil, perceptiv, cu compasiune, delicat, impresionabil

Zodia Pesti. Comparatie cu simbolul sau, pestele

Zodia Pesti este simbolizata de doi pesti ce inoata in directii diferite. Oamenii din aceasta zodie deseori simt ca si cum sunt trasi in directii diferite. Este foarte dificil pentru ei sa ia decizii concrete in asemenea circumstante. Simbolul pestelui a fost asociat adeptilor lui Iisus Hristos.

Semnul Pesti este considerat un semn receptiv, unul impresionabil, spiritual si deschis la minte.

Fiind al 12-lea si ultim semn al zodiacului, Pestii contin cate un pic din experienta fiecarui semn zodiacal dinaintea sa. Asta da oamenilor din Pesti abilitatea de a se identifica cu oamenii din tot felul de zone ale vietii intr-un fel sau altul. Acesti indivizi nu sunt doar schimbatori si adaptabili, dar au si mintea deschisa si extrem de multa intelegere. Dar deseori Pestii sunt intelesi gresit. Ei isi pot petrece mult timp din viata tanjind sa fie intelesi si restul vietii in stare de contemplare a divinitatii.

Esti compatibil cu zodia PESTI? Afla aici!

Suferinta este uneori fermecatoare in lumea Pestilor.

Nativii Pesti sunt deseori caracterizati de ceilalti ca fiind instabili si in doua luntrii. Dar asta este chestiune strict personala de la om la om. Ce vei gasi in spatele directiilor vagi este un om profund cu visuri reale. Visurile lor sunt mai adanci decat sa realizeze acel gard frumos la curte sau sa se urce pe scara corporatista. Ei se simt conectati la un tel mai inalt si visele lor transcend individul. O iubire profunda pentru umanitate si compasiunea ce nu cunoaste limite sunt caracteristice acestor oameni.

Horoscop Pesti. Nativii Pesti nu sunt cunoscuti drept oameni care sar la beregata partenerilor de afaceri. Nici ca s-ar arunca in lumea exterioara intr-o maniera agresiva. Dar nu iti face o parere gresita. Pestii pot fi oameni de mare succes daca li se da sansa sa se exprime. Arta, marketingul, muzica, invatamantul, drama, artele ce vindeca…toate sunt domenii in care Pestii isi gasesc identitatea. Imaginatia lor, aplecarea spre umanitate si o remarcabila intuitie ii inzestreaza cu daruri de creativitate si intuitie pentru care altii ii admira.

Pestii sunt un semn sensibil, atat sensibil la critici cat si sensibili la emotiile altora.

Usor de atins de suferinta umana, cel putin in teorie, Pestii nu ar rani nicio musca. Ei cred in oameni si sunt profund indurerati de comportamentul oamenilor lipsiti de compasiune. Da asemenea, au o mare dificultate sa spuna NU. Realitatile dure sunt evitate de ei fie printr-un comportament de fofilare fie prin autoamagire. Dar din cand in cand, realitatea isi scoate capul spre ei si ii loveste pe Pesti in moalele capului. Acesta este un moment trist cu adevarat. Pestii se retrag in lumea lor, plangandu-si de mila si vorbind cu ei insisi la nesfarsit (“nu voi mai avea incredere in el/ea niciodata”).

Din fericire, aceste perioade suntg destul de scurte si chiar folositoare. Pestii par sa adune energie din clipele lor de victimizare. Revin mai puternici, cu un pas mai saltaret si pregatiti sa infrunte din nou lumea. Chiar mai plini de empatie si compasiune si plini de incredere in oameni decat erau inainte. Unii se pot chiar intreba daca nu cumva Pestii gasesc placere in suferinta. Uneori asa este, insa de cele mai multe ori Pestii obtin multa energie creativa din tristete.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 22/02/2022