Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop octombrie 2017. Află în ce zile îți merge bine!

25 septembrie 2017, , Vizualizări:
OCTOMBRIE - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY_COM - sun-2297961_1920

A doua lună a sezonului autumnal se arată cel puțin la fel de dinamică și solicitantă ca prima, fapt pentru care se recomandă să rămânem fermi pe poziție și gata mereu de acțiune. Doar în felul acesta ne putem asigura că rămânem în controlul situațiilor care se ivesc. Dar haideți să vedem care sunt aspectele astrale importante pe care ni le propune spre experimentare octombrie.

 

Marte (Fecioară) trigon Pluto (Capricorn): progres prin determinare

Prima zi a lunii se remarcă prin aspectul armonios de trigon pe care îl lansează Marte din semnul Fecioarei lui Pluto din zodia Capricornului. În preajma acestei zile, dispunem de avântul necesar să ne ocupăm de chestiuni practice, iar niciun obstacol nu ve dovedește prea greu de trecut dacă ne dorim într-adevăr să atingem un obiectiv. Se întrevede așadar o perioadă de câteva zile în care dăm dovadă de randament și spor în toate activitățile pe care le facem, indiferent de natura lor.

 

 

Venus (Fecioară) trigon Pluto (Capricorn): mie ce-mi iese din relația asta?

Ziua de 3 a lui octombrie se distinge prin aspectul favorabil de trigon pe care îl trimite Venus din zodia Fecioarei lui Pluto din semnul Capricornului. În jurul acestei zile, se constituie contextul astral necesar evoluției oricărei relații profesionale pe care am avea-o. Dacă se stabilesc cupluri în această perioadă de câteva zile, se prea poate ca acestea să aibă o componentă materială destul de accentuată. Așa se face că pentru noi sentimentele trec, cel puțin de data aceasta, prin stomac.

 

 

Venus conjunct Marte (Fecioară): mână de la mână

În data de 5 a lunii, aceeași Venus din semnul Fecioarei se alătură lui Marte, fapt pentru relațiile profesionale ar putea fi favorizate. Dispunem nu doar de elanul necesar, ci și de pasiunea de care avem nevoie pentru a faceperformanță în cadrul parteneriatelor. Se anunță mult dinamism, dar și dedicare în tot ceea ce întreprindem pe planul muncii, dar și nu numai. Așadar, se întrevede un timp în care putem face progrese mult mai mari decât ne-am imaginat poate la început de proiect.

 

 

Venus (Fecioară) careu Saturn (Săgetător): pe ce se bazează relația noastră?

Data de 8 a acestei luni iese în evidență prin intermediul aspectului tensionat de careu pe care îl trasează Venus din zodia Fecioarei lui Saturn din semnul Săgetătorului. Dacă avem relații care ne afectează stima de sine sau ni se aduc critici prea aspre, deloc constructive, s-ar putea să ne găsim în sfârșit curajul de a le reevalua sau chiar a le pune punct. Nu-i nimic rău în a fi orientați spre dezvoltare, dar dacă atitudinea lor devine toxică, trebuie să tăiem răul de la rădăcină urgent.

 

 

Mercur (Balanță) careu Pluto (Capricorn): strigăte fără răspuns

În jurul zilei de 9, Mercur din semnul Balanței stabilește un aspect disonant de careu cu Pluto din zodia Capricornului. Se prea poate ca, în preajma acestei date, să avem impresia că nu luptăm cu morile de vânt și că nu ne putem face dreptate din cauza influenței pe care o au ceilalți împotriva cărora ne-am ridicat. Putem duce bătălii grele dacă decidem s-o luăm pe acest drum, dar depinde doar de noi să ne dăm seama dacă chiar merită să ne implicăm într-un astfel de conflict de opinii.

 

 

Jupiter intră în Scorpion: dezvoltare interioară

Din 10 octombrie încolo, Jupiter tranzitează zodia Scorpionului. Pe parcursul șederii sale în acest semn, meditația și introspecția pot fi cei mai buni aliați ai noștri. Doar dacă încercăm să forăm adânc în interiorul nostru și să ne înțelegem pe noi înșine, vom reuși să depășim cu totul viciile, obsesiile, dramele și nemulțumirile care au rămas totuși de actualitate, deși periplul lui Saturn în această zodie le-a mai atentuat influența. Se arată o perioadă a cunoașterii de sine aprofundate.

 

 

Marte (Fecioară) careu Saturn (Săgetător): e moral/corect ceea ce fac?

În preajma zilei de 11 a lunii, Marte din semnul Fecioarei leagă un aspect tensionat de careu cu Saturn din zodia Săgetătorului. Metoda precaută de a acționa care ne descrie perioada aceasta ne poate răpi din timpul pe care-l avem la dispoziție pentru a trece efectiv la fapte. Nu-i exclus, de asemenea, ca unele prejudecăți sau preconcepții pe care le avem să ne împiedice să facem unele lucruri care ne-ar duce acolo unde ne dorim. Trebuie să ne deschidem mintea pentru a evolua.

 

 

Mai multe pe ASTRODEX.RO

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.