Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar MARTIE 2016

28 februarie 2016, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - horoscop martie

Balanță

Sănătatea ar trebui să fie tema cea mai importantă pentru tine, pe tot parcursul lunii. Se vor evidenția afecțiuni ale picioarelor, sistemului digestiv și renal, de aceea ar fi bine să-ți alcătuiești un program cotidian în care să alternezi orele de odihnă cu cele de muncă. Analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale pot fi frecvente. Totuși, pe cât posibil, evită-le în intervalul 08 – 11 Martie! Ai șanse să descoperi remedii alternative care te pot ajuta foarte bine pe termen lung. Totul este să ai răbdare cu tine însuți și să crezi în capacitatea organismului tău de autovindecare. La locul de muncă va fi multă forfotă, schimbări majore, relații colegiale tumultoase. Posibil să primești oferte noi de lucru sau, la actualul loc de muncă poți primi însărcinări deosebite. Fii prudent și ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Perioada 21 – 24 Martie îți aduce stări, senzații și trăiri fluctuante, unele neplăcute. Odihnește-te și înconjoară-te numai de oameni dragi și pozitivi.

 

 

Scorpion

Iubirea plutește în aer, mai ales în prima parte a lunii. Foarte ușor o relație veche, de prietenie se poate transforma într-o idilă pe termen lung. Sau, în relația amoroasă existentă se vor produce schimbări interesante, fie că se ameliorează animozitățile, tensiunile, conflictele și se ajunge la pace și armonie, fie se încheie definitiv. Gustul pentru distracții și aventuri este la cote prea mari, de aceea fii prudent și evită extravaganțele. Un soi de mister, de fascinație tentantă predomină în relațiile sentimentale, însă în umbră pândesc dezamăgirile. Rămâi ancorat în realitatea cotidiană și nu te lăsa purtat de val prea mult. După 06 Martie apare o predispoziție la cheltuieli greu de înfrânat. Poate fi vorba despre necesitatea unor cumpărături urgente, fie pentru tine, fie pentru cei dragi care au nevoie de sprijinul tău material. Stabilește o listă de priorități și urmărește-o îndeaproape. La locul de muncă începe o etapă nouă, de bun augur, în care vei primi sarcini de lucru noi, se vor îmbunătăți condițiile de lucru, dar și relațiile colegiale.

 

 

Săgetător

Schimbările și peripețiile vor fi frecvente în segmentul familial. Sunt șanse bune, în prima parte a lunii de a discuta cu membrii familiei, de a revedea locurile natale și rudele dragi. Treburile gospodărești le vei putea desfășura cu ușurință, iar reparațiile vor avea prioritate, mai ales cele necesare instalațiilor de apă. Achiziționarea și vânzarea bunurilor patrimoniale reprezintă teme de luat în calcul. Există posibilitatea să-ți schimbi locuința sau măcar să începi să te gândești la a te muta în altă locație. Ține cont de sfaturile, nevoile membrilor familiei și operează schimbări la unison cu aceștia. Relațiile sentimentale se animă după 20 Martie, astfel că te vei bucura din plin de afecțiunea persoanei iubite și a copiilor. Vor fi favorizate activitățile distractive, recreative, hobby-urile alături de cei dragi. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii, deoarece îți pot strica multe planuri personale, profesionale și relațiile sentimentale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.