Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop lunar MARTIE 2016

28 februarie 2016, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - horoscop martie

Iata ce va rezerva astrele in luna martie 2016, potrivit Astrocafe.ro.

astrocafe

 

 

Berbec

Este o perioadă foarte interesantă, care aduce multe schimbări personale la nivel de mentalitate și relații cu ceilalți. Fii prezent în viața ta și ia decizii singur, fără a te lăsa impresionat de alții și problemele lor. Ai forță, strălucire, luciditate și suficiente dovezi palpabile care să te ajute să operezi în favoarea ta. În preajma datei de 09 Martie rezerva-ți momente de odihnă, meditații interioare, vizite în locuri sfinte. Stările tale de spirit vor fi oscilante, existând riscul accentuării unor afecțiuni mai vechi. Sunt șanse de a descoperi terapii alternative care te vor ajuta pe termen lung. Relațiile parteneriale se vor reconfigura definitiv începând cu 19 Martie. Este nevoie să renunți fie la partenerul de viață, fie la colaborări care stagnează sau care au intrat clar în declin. La nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere, pentru a avea și o părere imparțială. Răbdare, calm, concentrează-te numai pe scopurile tale și îngrijește-ți sănătatea!

 

 

Taur

Prietenii, sănătatea și relațiile profesionale sunt domeniile de viață și activitate care vor ieși la iveală pe tot parcursul lunii Martie. În prima parte a lunii ești foarte popular, mulți te sprijină în demersurile tale și chiar îți va plăcea această postură privilegiată. Însă, amintește-ți că în umbră există unii care au interese ascunse, total diferite de ale tale și doar profită de pe urma ta. Începând cu 07 Martie ar trebui să te gândești serios pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine renunți din anturajul prietenilor și susținătorilor profesionali. După 20 Martie vei avea nevoie de multă odihnă și discuții tăinuite cu cei dragi și de încredere. Ține cont de sfaturile și experiențele altora! La locul de muncă există multă tensiune, animozități, neconcordanțe în relațiile colegiale. În preajma datei de 23 Martie se va închiea o etapă profesională importantă, astfel că se pot schimba condițiile de lucru, colegii, șefii sau se poate restrânge activitatea. Fii prudent!

 

 

Gemeni

Prima parte a lunii evidențiază segmentul profesional și relațiile cu autoritățile. Se pare că ești susținut de către șefi, existând posibilitatea să primești o funcție de conducere, responsabilități de anvergură și laude sincere pentru eforturile depuse în câmpul muncii. Fii prudent și nu te culca pe laurii victoriei profesionale, pentru că, în culise există detalii care, undeva, cândva îți pot strica reputația și confortul de la serviciu. Gândește-te bine înainte de a lua decizii importante care te implică pe termen lung, mai ales în segmentul profesional. După 20 Martie se întețesc relațiile cu prietenii. Sunt posibile discuții interesante, desfășurarea unor activități inedite sau angrenarea în proiecte profesionale avangardiste. Unii vin în preajma ta purtând măști frumoase, care ascund interese meschine, de aceea fii prudent. Segmentul amoros este răscolit, tesnionat, iar o relație sentimentală veche se poate încheia definitiv. Atenție și la relațiile cu copiii!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.