Horoscop lunar AUGUST 2023. Final de vara cu sase planete retrograde. Binecuvantari sau provocari? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop lunar AUGUST 2023. Final de vara cu sase planete retrograde. Binecuvantari sau provocari?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar AUGUST 2023. Final de vara cu sase planete retrograde. Binecuvantari sau provocari?
Horoscop lunar AUGUST 2023

Horoscop lunar AUGUST 2023 a sosit si anunta o luna uimitoare din perspectiva astrologica. Dupa o luna iulie extrem de dificila pentru multa lume, august va fi perceputa ca o portie proaspata si vitala de aer proaspat vindecator.

August 2023 incepe si se termina cu Luna plina: una 1 august in Varsator, alta pe 30 august in Pesti. A avea doua Luni pline in aceeasi luna calendaristica inseamna că august va fi un moment pentru eliberare si curatare. Din 23 august, atat Venus, cat si Mercur vor fi retrograde. De fapt, vom avea un total de sase jucatori cosmici majori retrograd pe tot parcursul lunii august, Venus si Mercur fiind cei mai puternici.

Iata mesajul lunii AUGUST 2023 pentru fiecare zodie :

Horoscop lunar AUGUST 2023 – BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, aceasta luna iti da o dispozitie mai usoara impreuna cu o stare de autonomie si un final al unor situatii din trecut care nu duceau oricum niciunde. Asta iti va avansa bine planurile dar va fi nevoie sa manifesti o anumita abtinere si prudenta ca sa nu depasesti anumite limite si sa intri in miscari nesabuite si exagerat de entuziaste. Totusi, din nou vei avea dinamismul necesar si energia de a-ti promova planurile, asa cum este specific un Berbec.

Aceasta stare te va face creativ si dispus sa incepi multe lucruri noi. Fii atent pe la mijlocul lunii, cere ajutorul oamenilor in care ai incredere, altfel sunt sanse ca eforturile tale sa se risipeasca in van. Simti ca ai nevoie sa iti schimbi aspecte din viata, in special in zona relatiilor personale. Aceasta intentie iti va scoate in cale multe cunostinte noi dar va schimba si esenta anumitor relatii importante din viata ta prezenta.

Evenimente astrologice AUGUST 2023. Două Luni pline, Portalul Leului și Mercur retrograd. Ne regăsim drumul?

Horoscop lunar dragoste august 2023. Cum ne influenteaza energia a 6 planete retrograde in amor?

GHID nou: Cum sa fii cu ADEVARAT BINE cu TINE in pielea ta. Sute de idei pentru o viata armonioasa. Il poti cumpara de aici

Ghid Sfatulparintilor.ro: 100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun. Il poti cumpara de aici!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 28/07/2023