Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop eveniment: Mercur intra in Pesti pana pe 17 aprilie, un tranzit ATIPIC si FOARTE LUNG pentru Mercur! Ne asteapta APE TULBURI? Impactul asupra zodiei tale este …

09 februarie 2019, , Vizualizări:
Mercur in Pesti

Mercur in Pesti. LEU (23 iulie – 22 august)

Tu esti cel desemnat sa pastreze secretele pe durata tranzitului lui Mercur cel intelectual in visatorul Pesti si in casa ta 8 cea a misterelor. Datorita retrogradului sau care incepe din 5 martie, Mercur va petrece un timp neobisnuit de lung aici, pe taramul experientelor intense si a emotiilor puternice. Unii oameni iti vor incredinta secretele lor adanci, multe din ele fiind despre sex sau bani. Vei fi un geniu cand vine vorba de a gestiona afacerile altora pentru ca esti de mare incredere sa mentii confidentialitatea si nu esti socant deloc de nimic controversat. Daca a sti inseamna ca ai putere, inseamna ca tu vei fi regina sau regele.

 

 

Mercur in Pesti. FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Cel mai eficient proces de gandire pentru tine va fi cand iti vei ingemana mintea cu cea a partenerului tau sau a unui aliat important de business, acum ca Mercur intra in perceptivul Pesti si in zona parteneriatelor tale. Datorita retrogradului sau care incepe din 5 martie, Mercur va petrece un timp neobisnuit de lung aici, in sectorul tau de interactiune unu la unu. Astfel, vei avea timp suficient sa discuti orice aspecte sensibile si constructive ce tin de relatia voastra si sa colaborati in proiecte importante. In toate domeniile vei beneficia din plin de feedbackul pe care ti-l va da un partener de incredere sau un aliar.

 

 

Mercur in Pesti. BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

La jobul tau vei fi un ganditor foarte creativ, acum ca Mercur intra in introspectivul Pesti si in sectorul tau ce tine de munca. Datorita retrogradului sau care incepe din 5 martie, Mercur va petrece un timp neobisnuit de lung aici, in cea mai productiva zona din harta ta. Vei fi mai mereu ocupat sa discuti cu colegii despre sarcinile curente si sa gasesti cai mai eficiente si interesante pentru a face ca lucrurile sa functioneze. Poate fi o perioada foarte plina si ocupata in care vei rula in acelasi timp mai multe proiecte importante, deci este nevoie sa fii foarte organizat.

 

 

Mercur in Pesti. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Gandirea ta va fi super creativa si te vei exprima cu un aer chiar dramatic acum ca Mercur este in magicul Pesti si in sectorul tau care iti guverneaza romantismul, creativitatea, distractia si copiii. Datorita retrogradului sau care incepe din 5 martie, Mercur va petrece un timp neobisnuit de lung aici, in cea mai jucausa zona a hartii tale. Vei fi ocupat si implicat cu multi oameni, proiecte si activitati care iti aduc multa bucurie. Iti vei exprima afectiunea cu usurinta si vei aduce o stare de distractie in tot ce faci. Aceste calitati te fac si o partida buna, deci fii pe faza in caz ca esti singur.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu