Horoscop decembrie 2023. Pregătim finalul de an. Cu ce energii puternice intrăm în 2024? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop decembrie 2023. Pregătim finalul de an. Cu ce energii puternice intrăm în 2024?

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop decembrie 2023. Pregătim finalul de an. Cu ce energii puternice intrăm în 2024?
Horoscop decembrie 2023
Credit foto: Depositphotos.com

Horoscop decembrie 2023. În luna decembrie 2023, așteaptă-te să întâmpini noi provocări în timp ce reflectezi asupra regretelor tale și îți refaci energia înainte de noul an. Concentrează-te pe construirea unui plan de joc structurat pe termen lung, pe măsură ce Mercur își începe șederea sa scurtă în Capricornul metodic și matur pe 1 decembrie.

Vei observa cum sentimentele tale romantice cresc în intensitate pe măsură ce Venus, orientată către relații, se mută în Scorpionul pasional pe 4 decembrie, consolidând relațiile tale de dragoste și dorința ta de romantism. Din fericire, odată cu încheierea retrogradării lui Neptun în Pești pe 6 decembrie, îți va fi mai ușor să păstrezi încrederea și să insufli mai multă încredere în evoluția vieții tale amoroase. Menține-ți mintea deschisă și o atitudine pozitive față de experiențele noi. Retrogradarea lui Jupiter în Taur se încheie pe 30 decembrie, insistând să nu revii la modele prudente și temătoare pentru noul an 2024.

Mai multe detalii despre evenimentele astrologice ale lui decembrie 2023 afli aici!

BERBEC

Abordarea ta aspirațională pentru stabilirea unor noi obiective de carieră nu va fi suficientă pentru a te îndrepta către noi culmi în decembrie. Dacă nu îți iei timpul să examinezi cu atenție punctele tale slabe, nu vei atinge obiectivele propuse, dragă Berbec. Acordă o atenție specială credințelor și fricilor care te țin în loc. Introdu-te treptat în fluxul productiv al lunii decembrie și continuă să acorzi atenție elementelor de bază ale visurilor tale în creștere. Poate suna plictisitor, dar cu cât dedici mai mult timp și efort etapelor de planificare, cu atât va fi mai mare succesul tău.

Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?

Mesaje de Sfantul Andrei. SMS-uri de La multi ani de Sfantul Andrei

Luna plină în Gemeni a trecut, efectele continuă. 4 ZODII puternic marcate până la finalul săptămânii

TAUR

Chiar dacă nu te simți încrezător în evoluția vieții tale amoroase, nu lăsa sentimentele anxioase să se răspândească. Nu este treaba ta să te îngrijorezi cum prezentul ar putea influența viitorul. Trăiește în prezent, dragă Taur, și bucură-te de fiecare secundă de afecțiune, grijă și plăcere intimă împărtășită cu cei dragi. Cu cât îți permiți să te deschizi despre sentimentele tale cele mai adânci, cu atât mai mult te vei vindeca și vei atrage angajamentul pe care îl dorești prin optimismul și încrederea ta. Ai încredere că cei dragi te vor îndruma în direcția potrivită.

Evenimente astrologice decembrie 2023! Atenție urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! Ce ne aduce?

Mesaje de Sfantul Andrei. SMS-uri de La multi ani de Sfantul Andrei

Luna plină în Gemeni a trecut, efectele continuă. 4 ZODII puternic marcate până la finalul săptămânii

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 28/11/2023