Luna plină în Gemeni a trecut, efectele continuă. 4 ZODII puternic marcate până la finalul săptămânii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plină în Gemeni a trecut, efectele continuă. 4 ZODII puternic marcate până la finalul săptămânii

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plină în Gemeni a trecut, efectele continuă. 4 ZODII puternic marcate până la finalul săptămânii
efecte Luna plină în Gemeni
Credit foto: Depositphotos.com

S-au dus vremurile obsesiilor hiperfixate. Au fost înlocuite cu decizii improvizate care te vor lansa într-un vârtej de aventuri. Zborul din zona de confort este o temă comună în această perioadă a anului, iar haosul sărbătorilor nu face decât să intensifice aceste vibrații. Cu toate acestea, pe măsură ce s-a apropiat Luna plină din noiembrie (denumită și Luna plină a castorului), toată lumea a simțit nevoia să apese pe pauză. În timp ce fiecare zodie va fi chemata să pună la îndoială totul, există patru zodii care se vor simți mai intrigate. Luna plină le-a scos la iveală toate întrebările fără răspuns. Și, deși Luna plină a trecut, efectele continuă pentru ele.

Iată care sunt zodiile puternic marcate de Luna plină în Gemeni, chiar și după atingerea punctului său culminant.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Întrebările și conceptele tale vor fi plasate în primplan, în prima ta casă de auto-exprimare. Întotdeauna ai fost dornic să culegi mai multe informații despre lumea din jurul tau, dar astăzi, te vei simți obligat să te gândesti mult mai intens la interesele tale actuale. Te simți încrezător în ceea ce știi că este adevărat în prezent? Dacă nu, ar putea fi timpul să facem niște investigații. Te simtii cel mai mult ca tine atunci când absorbi informații, iar astăzi este momentul perfect pentru a incepe sa citeste.

Care este cea mai importantă calitate de care are nevoie fiecare zodie de la un partener ca să le funcționeze relatia

Dulciuri de post. Cele mai delicioase si rapide retete de prajituri de post

Acatistul Sfantului Andrei. De ce este bine sa-l citesti

Fecioara (21 august – 22 septembrie)

Luna plină din Gemeni a pus în lumină orice întrebări sau discuții care au loc în prezent în cariera și viața profesională. Fiind o persoană care se grăbește întotdeauna să informeze și să educe pe alții, te vei simți dornic să împărtășești orice detalii importante lumii din jurul tău prin munca pe care o faci astăzi. De asemenea, s-ar putea să te trezești ca schimbi titlurile postului sau să descoperi detalii importante despre statutul rolului tău actual. Oricum, o abundență de detalii noi cu privire la munca ta vor fi evidențiate acum.

Care este cea mai importantă calitate de care are nevoie fiecare zodie de la un partener ca să le funcționeze relatia

Dulciuri de post. Cele mai delicioase si rapide retete de prajituri de post

Acatistul Sfantului Andrei. De ce este bine sa-l citesti

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 27/11/2023